ВГРАДЕН ПЛАКАР АКРОН СО ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ

ВГРАДЕН ПЛАКАР АКРОН СО ЛИЗГАЧКИ ВРАТИ

 • Опис на производот : Вграден плакар со лизгачки врати направен по мерка. Лизгачкиот механизам е изработен од висококвалитетен ТЕФЛОН за долготрајна експлатација, тивко движење и лесно одржување. Врвниот квалитет овозможува едноставно одржување и долгогодишна издржливост и отпорност на вообичаените услови на употреба.Олеснете си го секојдневнието со функционален, а разубавете го со оригинален АКРОН плакар кој совршено се вклопува во вашиот простор.
 • Продавач : Акрон
 • Достапност : По нарачка
 • Земја на потекло : Македонија
 • Гаранција : 5 години
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Акрон

 • Опис на компанијата : АКРОН Д.О.О водечка фирма во изработка на вградени плакари со лизгачки врати, преградни лизгачки врати, утилити простори по мерка. Добитник на бројни награди за квалитет на своите прозводи. Од 2012 година нов бренд под името АКРОЛИНО- мултифункционални кревети.
 • Име на контакт лице : Маја Стефановиќ, Ивона Кипроска, Јасна Ќортошева-Донкова
 • Адреса : бул.Партизански Одреди 26-а
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Телефон # : 023214141
 • Факс # : 023232121
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
-30%
Аголна гарнитура Мила
Аголна гарнитура Мила. Изведба по желба на купувач (платно, екокожа и природна кожа. Ногари пластични. Димензии 260x220. Перници во платно. Цената е за во природна кожа, експонат од излог.
Плакари
Вградени плакари кои се изработуваат од оков по ваш избор. Врвниот квалитет овозможува едноставно одржување и долгогодишна издржливост и отпорност на вообичаените услови на употреба. За да плакарот овозможи совршена организација и прегледност на содржината во него, покрај концептот на гардеробни оклагии и полици во плакарот се вградуваат и фиоки, корпи, извлечни полици, краватос, гардеробни лифтови(сервето), тацови за чевли и др. Лизгачките врати на вградените плакари заштедуваат значителен простор неопходен за комуникација во истиот, но можат да се користат и како идеална подвижна преграда меѓу две простории. Можете да одберете огледални врати, врати од плексиглас, иверки од врвни производители (kronospan) во повеќе нијанси, медијапани со висок сјај, тапети, пескарени и сатинирани стакла, еко кожи и сл.
-20%
Фотеља Бјути
Ротациона фотеља Бјути.Димензии 70x70см

КРЕВЕТ TIME

КРЕВЕТ JOKER

ГАРНИТУРА KORU (PREMIUM 795) дим. 2 ...

FLAVIA ТРОСЕД + ДВОСЕД + ФОТЕЉА КОЖ ...

ГАРНИТУРА HIP HOP (PREMIUM 830) дим ...

-30%

Аголна гарнитура БЕЛИНИ

 • Продавач : Технокооп
 • Цена со ДДВ : 61,400 ден. / 42,980 ден.

Мебел за дом на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
Rekamie white gold plating
Rekamie white gold plating.
Designer furniture PRATO XXXL
Sets are made from the finest Italian cow leather. Parts that are not visible (back) are made of eco-leather last generation, which provides the same quality as natural leather. The design also use the highest quality materials, for example. The beech wood. All furniture from Mobili Modern Salon offers can be made in a large variation of materials and colors so it fits perfectly into any living room and the house.
Kitchens Fantasia
Gorenje kitchens are designed and manufactured with the aim of making life more comfortable and easier. A variety of materials have been selected to last for a long time and each kitchen is custom made and is a reflection of your desires. During November in Gorenje study, we have prepared a 30% discount on all models of Gorenje kitchen with a gift that you get built-in appliances and Sous Vide Gorenje phenomenal. Sophisticated design Gorenje kitchen is adapted to the needs of today's lifestyle. The kitchen is part of the furniture which is the longest period of use, therefore it needs to be of high quality, functional and safe. For you to choose a bold combination of colors and materials, and design a space that best speaks to you.

Home Furniture on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Office Furniture EXPERT 2
Office Expert System is suitable for any office. The modules enable to make their own configuration to the needs of each client. Color: gray oak cocoa + / legs /. The desk is with metal legs that attach to the office furniture tailored look. Description: Low enclosed cabinet Module 1: Width: 80 cm; Depth: 37 cm; Height: 80 cm. 2 - Cabinet with shelf and two doors Module 2: Width: 80 cm; Depth: 37 cm; Height: 155 cm. 3 - Stand: Width: 80 cm; Depth: 35 cm; Height: 117 cm. 4 - Container: Width: 45 cm; Depth: 50 cm; Height: 58 cm. 5 - Desk: Width: 120 cm; Depth: 65 cm; Height: 75 cm. 6 - Stand for PC: Width: 24 cm; Depth: 42 cm; Height: 15 cm. Material - chipboard.

Kitchen corner Brio

Furniture

Office furniture


Home Furniture on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
Faqe Muri Intero
Faqe Muri Intero 170 x 40 x 171
Mobilje Klasike
Mobilje klasike
KREVAT EVVE
KREVAT EVVE

Karrike

Mobilje Klasike

Divan


Home Furniture on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

ИНФО БЛОК
 
 
 
 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888