Опрема за купатило

Опрема за купатило


ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Керамика ДИмола-Асани Груп

  • Име на контакт лице : Заим
  • Адреса : ЈНА 30
  • Поштенски код : 1300
  • Град : Куманово , Македонија
  • Телефон # : 00389 (0)31 415873
  • Факс # : 00389 (0)31 415873
  • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Врата од медиапан
Карактеристики: - Заоблена каса и перваз; - Крило со фалц; - Гаранција 1 година. Нашата предност е во тоа што изработуваме врати по потреба на купувачите (пред изработка се зема точна мерка).
-5%
Финска сауна 2,0m x 1,5m x 2,05m
ФИНСКА САУНА димензии: 2,0m x 1,5m x 2,05m Финската сауна претставува сува сауна со температура од 80 до 110 *С и влажност на воздухот до 10%Во овие сауни вулканските вулканските камења ја акумулираат топли - ната, а комбинацијата од мирис на дрво и билни ароми даваат неповторливо чуство на релаксација и уживање. Изведбата на сауната е возможна во најразлични форми и димензии. Во зависност од нивото на опременост и луксуз, суната може да биде изведена од повеке типови на дрво: финска смрека , бел бор, кедар, старо патинирано дабово двво, африканско меко дрво абачи. Сауните се двојно термички изолирани ( минерална термичка изолација + алуминиумска фолија) од останатиот простор со цел задржување на топлината и заштеда на електрична енергија. Сауните се комплетно опремени со сите неопходни елементи и акцесоари како: електрична печ- ка со вулкански камења, ведро со црпалка, ароматизер, песочен часовник, термо-хидро метар. Целосно стаклената врата, стаклените површини и каменот ке дадат дополнителен луксуз на вашата сауна. ДОДАЈТЕ ДОПОЛНИТЕЛНА ВРЕДНОСТ ВО ВАШИОТ ДОМ.
Поликолор Екстра боја
ПОЛИКОЛОР ЕКСТРА е бело акрилатно премазно средство на водена база, наменето за завршна заштита и декоративна обработка на внатрешни ѕидни површини. Може да се разреди со вода (до 20%), и да се нијансира со ПОЛИКОЛОР ПИГМЕНТ или со ОБОЕН ПОЛИКОЛОР. Пакување: 0.75л, 3л, 5л, 15л. Потрошувачка: 1л за околу 5м2 со две премачкувања. Складирање: Во сува просторија на температура од 5C до 35C. Рок на употреба: 18 месеци во оригиналното пакување. ДА СЕ ЧУВА ОД ЗАМРЗНУВАЊЕ.

Бања на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
STOVE FOR HEATING THERMO IN
It is made of boiler plate with aesthetic details of the decorative stone gray. LCP allows autonomy to work in the long run. The front door is a glass with resistance to high temperature and the self-cleaning which allows you to enjoy the warmth of the flames. Designed for mounting on open systems or closed heating systems with mandatory thermal protection over termozaštitnog valve (Caleffi 544). Fireplace stove with the possibility of central heating.
Electric radiators Aero
AERO electric radiators are an extremely convenient and cost-effective method of electric heating commercial and residential buildings. They show a number of advantages as compared to other electrical heating devices (heaters, quartz heaters, marble slabs, ...) and the classical system of central electric heating, especially if used in smaller spaces and for those who use periodic / seasonal . It is used for heating residential and office space, and is an ideal solution for cottages, apartments, restaurants, and commercial buildings.
Security Doors - 3 Liner Mahagony
Features: - Metal doors coated with PVC - Dimension 90x203, 96x205, 100x205 - Thermal and acoustic insulation - Two locks - (Option 1 switch) - 18 security piles - Cylinders manufactured to EU standards - Coded keys - 4 reinforced hinges - Thickness of the door leaf 7 cm - Thickness of the wing 1 mm - Thickness of the goods 1.6 mm

Bathroom on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Wallpaper Merian
Textile House Sonny-M offers murals that feature high quality and incredible variety. Excellent light resistance, the models are divided into three basic sizes and numbering 10 decor. 8 parts - measuring 368 x 254 cm, 388 x 270 cm, 4 parts - measuring 270 x 194 cm, 194 x 270 cm, 2-part - with dimensions 81 x 270 cm.
Prefabricated house - Camping Bungalow container B25
Camping bungalow with slanted roofing line with a living area of 25м2. Designed with a living room, kitchen area, and 1 bedroom, a bathroom with shower. Fully Equipped with water, sewage and electrical system all ready to go. Laminated doors. On the flooring terracotta, granite stone and/or wood layer parquet. Bathroom floor and wall with the option of tiles or vinyl and paneled/lining ceiling. Electrical plugs, hanging light, kitchen cabinets and fully equipped bathroom with sink and commode. Height inside standard 250 cm.

Bath Set

-10%

Алуминиеви лири за баня

  • Seller : YOV Ltd.
  • Price VAT Included : 109 BGN / 98.1 BGN

Дъска-биде


Bathroom on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
Ashensore PLATFORMA
Impiantët PIATTAFORMA janë një zgjidhje ideale për rezidenca private, ndërtesa publike si shkolla, dyqane etj., dhe mund të instalohen si jashtë ashtu edhe brenda ndërtesës. Dyert hapen automatikisht në momentin e thirrjes. Një prekje e lehtë mbi butonin e kabinës së ashensorit dhe ai operon pa qënë nevoja që përdoruesi ta mbajë të shtypur gjatë.
TULLA TE LEHTESUARA NDARESE
Dimensioni cm Gjeresi Spessore Lartesi Altezza Gjatesi Larghezza 12 20 25 E LEHTESUAR ndarese me 10 bira Nr. i copeve per: Nr. pezzi per: Pesha: Peso: Kg m3 m2 Palete Pacco Per cope Per pezzo Per palete Per pacco 166 20 160 4 640
Derrasa Melamine
Serite prej melamine jane te disponueshme ne nje game te gjere ngjyrash dhe dizajnesh duke perfshire imitimet ne dru dhe jane te disponueshme me siperfaqe te shkelqyeshme dhe te sheshte, te bute dhe te reshqiteshme. Te gjitha ofrojne rezistence te larte dhe estetike. Koleksioni është i përditësuar vazhdimisht në përputhje me kërkesat e prodhimit modern te mobiljeve dhe dizajn të personalizuar.

Pllaka

Dush


Bathroom on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

ИНФО БЛОК
 
 
 
 
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
  • Тел. +389 (0)2 3177 888