00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN инвертер мулти сплит системи


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Опис на производот: мулти сплит системи – решение за климатизација на повеќе простории. На една надворешна единица може да се поврзат до 5 внатрешни единици Може да се комбинираат различни модели на внатрешни единици: ѕидни, парапетни, касетни со кружен проток на воздух, плафонски, флекси, скриени плафонски. Предности на мулти сплит системот: Со самото тоа што на една надворешна единица може да се поврзат до 5 внатрешни единици, се смалува потребниот простор и трошоци за монтажа. Сите внатрешни единици имаат посебен далечински управувач. Различните модели на внатрешни единици со различни капацитети кои можат да се поврзат на надворешните единици од мулти сплит системите овозможува да се избере идеален модел на уред за секоја различна просторија: дневна соба, спална или канцеларија, а се во склад со расположивата површина за монтажа како и личните барања. Капацитети на ладење / греење: 4.0 ÷ 10,0 kW.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Паксон
 • Гаранција:3 години
 • профил на компанијата

  Паксон

  • Опис на компанијата:ПАКСОН е авторизиран за продажба, инсталирање и сервисирање на опрема од светски реномираниот бренд за опрема за климатизација – DAIKIN од Јапонија: - VRV системи - ALTHERMA топлински пумпи - високо ефикасни водено ладени топлински пумпи (геотермални топлински пумпи) - инвертерски воздушно ладени топлински пумпи - вентилоконвектори во сите изведби - сплит и мулти сплит инвертер клима уреди Понудата вклучува и други производи за климатизација: клима ормари, клима комори, топловодни калорифери, вентилатори
  • Име на контакт лице:Продажба
  • Адреса:Загребска 28-б лок.17
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:076360654
  • Телефон #:02/3109998
  • Факс #:02/3108889
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt корисничка поддршка