00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Таблет Archos 70bCobalt

Таблет Archos 70bCobalt

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

4990 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


* Free Delivery

Delivery within 1-2 work days. Free delivery for Macedonia.

MarketKonekt guarantees a 100% protection for the buyers. If the product does not correspond to the presentation we offer a refund. Read more.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Екран 7", процесор Dual-core 1.2 GHz, меморија 8 GB, камера 0.3 MP - webcam
 • Availability:In Stock
 • Seller:Antarias
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:1
 • оцени од корисници
  company profile

  Antarias

  • Company introduction:Antarias е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година и обезбедува услуги од областа на мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија. Антариас како докажана компанија нуди широко портфолио на производи и услуги за своите резиденцијални и бизнис корисници. Со својот позитивен имиџ и континуиран раст и развој Антариас од 2007 година станува партнер на Вип Оператор –Македонија. Долгогодишното функционирање во полето на телекомуникациите и услуги исто така го прави реномиран соработник и овластен дилер за повеќе други реномирани брендови од оваа област. На територијата на Република Македонија Антариас е присутна со 15 сопствени продажни салони и 10 продажни салони на партнерски фирми, кои соработуваат со нашата фирма и работат под истиот бренд.
  • Contact Person Name:Bojan
  • Address:бул.К.Ј.Питу 17 лок.46
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078330619
  • Telephone #:022401777
  • Fax #:02 2401777
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:6.850 MKD

  Таблет Archos 70bCobalt

  Retail Price - VAT Included:4.890 MKD

  Таблет Archos 70bCobalt

  Retail Price - VAT Included:4.499 MKD

  Nokia Lumia 435

  Retail Price - VAT Included:5.499 MKD

  Nokia Lumia 630

  Retail Price - VAT Included:8.499 MKD

  Huawei G730
  070/287-777

  shopping assistance