00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Authorized companies for delivery

Како овластени компании за поштенски услуги Р3 Инфомедиа ги препорачува:

  • МАКЕДОНСКА ПОШТА А.Д. Скопје
  • Брза Пошта ДРД Курир Дооел Скопје

 

Правилниците и цените за користење на поштенски услуги:

  • за МАКЕДОНСКА ПОШТА А.Д. Скопје погледнете ги тука
  • за Брза Пошта ДРД Курир Дооел Скопје погледнете ги тука

 

 

 

 

Would you like to receive seasonal discounts?


02/3177-888

shopping assistance