00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Antarias

  • Company introduction:Antarias е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година и обезбедува услуги од областа на мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија. Антариас како докажана компанија нуди широко портфолио на производи и услуги за своите резиденцијални и бизнис корисници. Со својот позитивен имиџ и континуиран раст и развој Антариас од 2007 година станува партнер на Вип Оператор –Македонија. Долгогодишното функционирање во полето на телекомуникациите и услуги исто така го прави реномиран соработник и овластен дилер за повеќе други реномирани брендови од оваа област. На територијата на Република Македонија Антариас е присутна со 15 сопствени продажни салони и 10 продажни салони на партнерски фирми, кои соработуваат со нашата фирма и работат под истиот бренд.
  • Contact Person Name:Bojan
  • Address:бул.К.Ј.Питу 17 лок.46
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078330619
  • Telephone #:022401777
  • Fax #:02 2401777
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Follows2
Number of products35
Member since14 May, 2015
Last activity14:21:07 , 23 Nov, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance