00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kamin 16 Kw Jenna

10%save

Kamin 16 Kw Jenna

76.875 MKD 69.188 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Kamin 16 Kw Jenna : Cтепен на искористување 89%. Капацитет на резервоар 25 kg. Максимален волумен што може да загрева 140 m2. Димензии 53x585x108. Тежина 168 kg
 • Availability:Contact
 • Seller:Diecotec
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Diecotec

  • Company introduction:Ние започнавме со производство на печки со пелети со нашиoт инженерски тим, кој секогаш ја нагласува својата страст за оваа работа како и го вложува максимумот во грижата зад квалитетот на производите. Ние ги вложуваме нашите најголеми напори и посветеност во текот на сите фази на производство. Секоја печка е вешто составена и исправно тестирана, додека за безбедносните прашања не се преговара. Дрвените пелети се 100 % органски и кога горат, речиси и не испуштаат чад. Едно полнење на печката со пелети овозможува долго топлење на просторијата. Пелетите се изработени од висoкоквалитетно дрво и други нус производи на дрвото кои инаку би завршиле во депониите. Со претворањето на овој потрошен материјал во ефективен извор на греење, ние се фокусираме не само да го зголемиме придонесот во иднината на домашното греење, туку и иднината на животната средина. Пелетите нудат огромни придобивки кон околината ; тие не само што ја намалуваат зависноста од ограничена количина на горивата како нафтата и гасот, тие исто така внесуваат во употреба материјали кои инаку би останале неискористени како отпад. Пелетите се лесно и чисто складирани во вреќи со што нудат и помала емисија на несакани загадувачи во однос на другите цврсти горива. Користењето на печки со пелети ја поттикнува економската и енергетската независност на државата, ги намалува трошоците и го намалува загадувањето на воздухот. Нашите печки на пелети при согорувањето на дрвени пелети произведуваат помалку пепел и затоплуваат повеќе и почисто од конвенционалните печки и камини. Топлината е постојана а тоа се должи на регулираното автоматско снабдување, во зависност од параметрите поставени од клиентот.
  • Contact Person Name:Diecotec
  • Address:Veljko Vlahovikj, Dibër
  • Post Code:1250
  • City:Debar , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970665160
  • Telephone #:0038946833000
  • Year registered:2009
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:86.100 MKD 77.490 MKD

  Kamin 22 Kw Jenna
  070/287-777

  shopping assistance