00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Diecotec

 • Company introduction:Ние започнавме со производство на печки со пелети со нашиoт инженерски тим, кој секогаш ја нагласува својата страст за оваа работа како и го вложува максимумот во грижата зад квалитетот на производите. Ние ги вложуваме нашите најголеми напори и посветеност во текот на сите фази на производство. Секоја печка е вешто составена и исправно тестирана, додека за безбедносните прашања не се преговара. Дрвените пелети се 100 % органски и кога горат, речиси и не испуштаат чад. Едно полнење на печката со пелети овозможува долго топлење на просторијата. Пелетите се изработени од висoкоквалитетно дрво и други нус производи на дрвото кои инаку би завршиле во депониите. Со претворањето на овој потрошен материјал во ефективен извор на греење, ние се фокусираме не само да го зголемиме придонесот во иднината на домашното греење, туку и иднината на животната средина. Пелетите нудат огромни придобивки кон околината ; тие не само што ја намалуваат зависноста од ограничена количина на горивата како нафтата и гасот, тие исто така внесуваат во употреба материјали кои инаку би останале неискористени како отпад. Пелетите се лесно и чисто складирани во вреќи со што нудат и помала емисија на несакани загадувачи во однос на другите цврсти горива. Користењето на печки со пелети ја поттикнува економската и енергетската независност на државата, ги намалува трошоците и го намалува загадувањето на воздухот. Нашите печки на пелети при согорувањето на дрвени пелети произведуваат помалку пепел и затоплуваат повеќе и почисто од конвенционалните печки и камини. Топлината е постојана а тоа се должи на регулираното автоматско снабдување, во зависност од параметрите поставени од клиентот.
 • Contact Person Name:Diecotec
 • Address:Veljko Vlahovikj, Dibër
 • Post Code:1250
 • City:Debar , Macedonia
 • Cell Phone #:0038970665160
 • Telephone #:0038946833000
 • Year registered:2009
 • Total employees:30
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products2
Member since16 Jan, 2015
Last activity13:53:03 , 31 May, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance