00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Elektroguri me akumulator DGA504RFE

28%discount

Elektroguri me akumulator DGA504RFE

Цената е со вклучен ДДВ
22.300 ALL 15.900 ALL

 • product description
 • company profile
product description
 • Description:- Vegla e parë e pajisur me përshtatje
  automatike të shpejtësisë
  - Per kushte te renda pune ne saje te ftohjes
  se shkelqyer te motorit
  - Antipluhur dhe rrjedhje te ujit per punime
  ne ambiente te jashtme

  Bashke me:
  B-12239 10x Disqe te holle për prerje

 • Category:Other Tools
 • Availability:In Stock
 • Seller:Makita
 • company profile

  Makita

  • Company introduction:Grupi Makita konsiderohet prodhuesi më me përvojë dhe më i njohur i mjeteve profesionale në botë. MAKITA është prodhuesi më i madh në botë i veglave me akumulator. Çdo vit në botë prodhon rreth 10 milion copë të veglave dhe ne asortimentin e vet ka mbi 1000 modele . ProdukteT MAKITA për tregun global. Objektet tona prodhuese në Japoni, Kinë, SHBA, Britani të Madhe, Rumani, Brazil dhe Gjermani janë duke punuar me aplikimin e teknologjisë së përparuar dhe sistemin e kontrollit të cilësisë. Qendra kërkimore në Nishina dhe qendra e projektimit në Tokio janë pjesë e rëndësishme e përgatitjes për prodhim. Produktet MAKITA bëhen nga komponentët e zgjedhura me kujdes dhe përdoren në mbarë botën. Shtëpizat dhe komponentët e brendshëm janë të prodhuara nga materialet kualitative dhe i tejkalojnë pritjet e përdoruesve që kërkojnë më së shumti. Sigurimi gjithëpërfshirës i cilësisë Në mënyrë që të plotësohet standardi i cilësisë së lartë, produktet tona i nënshtrohen testimeve gjatë prodhimit dhe montimit. Para se një produkt të dal nga fabrika,ai i nënshtrohet inspektimit përfundimtar në përputhje me ISO 9001:2000. MAKITA garanton cilësi superiore të produkteve të saja. Cilësia dhe progresi në ekuilibër të përsosur Përveç veglave elektrike dhe me akumulator, MAKITA ofron edhe stacionare me pajisje për përpunim e drurit, si dhe pajisje industriale dhe shtëpiake me makinë pneumatike dhe makinë me motor në benzinë. Besueshmëria dhe ergonomi Vegla elektrike MAKITA karakterizohet me jetë shërbim të gjatë, lehtësi të përdorimit dhe të sigurisë teknike. Profesionistët në tregti dhe industri në gjithë botën vlerësojnë raportin optimal të fuqisë, ergonomisë dhe dizajnin bashkëkohor. Veglat MAKITA veçanërisht karakterizohen nga bilanci i tyre i shkëlqyer që mundson punën e lehtë. Vetëm pajisjet origjinale MAKITA i përshtaten këtyre veglave të vlefshme. MAKITA në mënyrë dinamike zgjeron gamën e vet të të veglave dhe të aksesorëve dhe gjithashtu zhvillon zgjidhje për përdoruesit profesional. Rrjeti i gjerë i shërbimit në të cil
  • Contact Person Name:Arben
  • Address:Rr. e "Kavajes", Sheshi "Ataturku"
  • city:Tirana , Albania
  • Cell Phone #:0682029287
  • Telephone #:0682029287
  • Geo Location:Show  0682029287

  shopping assistance