00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

TECHNO AIR 2001

  • Company introduction:TECHNO AIR 2001 operon në tregun Shqiptar me një eksperiencë 13 vjecare në fushën e konidicionimit, ngrohje-ftohjes dhe paisjeve të ndryshme të aspirimit. Kompania është e kujdesshme ndaj klientëve të saj duke i ofruar gjithashtu suport mbas projektimit dhe montimit. Kujdeset për riparimet dhe shërbimet e ndryshme të mirëmbajtjes për një përdorim sa më efikas dhe rritjen e jetëgjatësisë së tyre. Është pikërisht koordinimi i njohurive së bashku me cilësinë e produkteve, mbështetja teknike, korrektësia me klientin dhe natyrisht cmimet konkuruese që sjellin kompaninë TECHNO AIR 2001 më afër me objektivin e saj i cili nuk është asgjë më shumë sesa plotësimi i nevojave të klientit në mënyrë të përsosur dhe vizioni per te ardhmen. irma TECHNO AIR 2001 shpk ofron një gamë të gjërë produktesh në fushën e sistemeve te kondicionimit dhe aspirimit duke realizuar: Ekzaminim, vlerësim dhe rekomandim për zgjedhjet më optimale që kënaqin nevojat dhe mundësitë e klientëve për ajër të kondicionuar dhe të pastër, për ambiente të ndryshme si: institucione shtetërore, qendra biznesi, ambiente zyrash, hotele, bar-restorante, club, shtëpi, etj. Projektim, zbatim dhe mirëmbajtjen e produkteve të kondicionimit dhe aspirimit. Ofron të gjitha llojet e sistemeve të kondicionimit si: Sistem Split; Sistemet Qendrore ajër-ajër; Sistemet ajër-ujë; Sistemet Multi Inverter, Sistemet VRF V II, Sisteme ventilim-aspirimi. Operon me produkte të kompanisë japoneze FUJITSU, dhe emra te mirënjohur dhe lider në fushën e sistemeve të kondicionimit, të përshtatshme për mjedise të ndryshme dhe te projektuara për të punuar në temperatura ekstreme në ftohje -20C dhe në ngrohje +46C. Të gjtiha produktet janë të certifikuara sipas të gjithave direktivave të BE-së.
  • Contact Person Name:Techno
  • Address:Qesarake, Tirane
  • city:Tiranë , Albania
  • Cell Phone #:+355 69 78 62 241
  • Telephone #:+355 66 40 35400
  • Geo Location:Show

Location

Images

Company Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products23
Member since25 Jun, 2015
Last activity09:47:13 , 30 Jun, 2016


04/225-3524

shopping assistance