00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Landing Lit For Engine Room

Landing Lit For Engine Room

Цената е со вклучен ДДВ
35.126 ALL

 • product description
 • company profile
product description
 • Description:Landing Lit For Engine Room(50 x 50 cm)
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Super Pool Kimya

  • Company introduction:Super Pool ka nje eksperience te gjate ne tregun shqiptar ne mirembajtjen, trajtimin e ujit te pishinave si dhe projektimin dhe zbatimin e e sistemeve te filtrimit. Ne kemi ne treg qe qe nga viti 2003. Ne fillimet tona ne i kemi kushtuar mirembajtjes dhe trajtimit te ujerave te rreth 57 pishinave me kimikate te standarteve te BE. Ne kemi partnere ne pika te ndryshme te Shqiperise, nder ta mund te permendim Tropikal Resort, Laguna Blu, Panto Resort, Hera Resort, Kompleksi, Marea, Palma Nova, Eklips Pool Bar, Alb Golem, Bleart, Stela Resort, Nobel, e shume te tjere. Ne vitin 2008 kompania jone e zgjeroi aktivitetin e saj duke futur dhe sherbime te tjera si projektimet dhe zbatimet e sistemeve te filtrimit e te gjithe aksesoreve te nevojshem duke perfshire dhe sistemet elektrike. Cdo produkt ose sherbim i ofruar nga ne ofrohet me certifikate perkatese sigurie ISO 9001-2000. Bashkepunimi i gjate me firmen qendrore Super Pool Products e shtrire ne Europe dhe trajnimi i stafit tone me specialiste te huaj ka arritur suksesin ne Shqiperi duke bere qe kjo firme te kete kontrate fikse me pjesen me te madhe te resorteve qe jane ne Shqiperi.
  • Contact Person Name:Super Pool
  • Post Code:1001
  • city:Tirana , Albania
  • Cell Phone #:+355 68 20 09 007
  • Telephone #:+355 68 20 60 326
  • Year registered:2003
  • Geo Location:Show
  Price VAT Included:4.186 ALL

  Landing Lit For Engine Room

  Price VAT Included:7.826 ALL

  Landing Lit For Engine Room

  Price VAT Included:11.466 ALL

  Landing Lit For Engine Room

  Price VAT Included:17.836 ALL

  Landing Lit For Engine Room

  Price VAT Included:21.476 ALL

  Landing Lit For Engine Room

  Price VAT Included:2.730 ALL

  Landing Lit For Engine Room
  0355682060326

  shopping assistance