00

Sign in to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Jastek, Soft Gel

20%discount

Jastek, Soft Gel

Цената е со вклучен ДДВ
13.000 ALL 10.400 ALL

 • product description
 • company profile
product description
 • Description:Soft Gel eshte i perber nga materiali poliuretani jo toksik, i cili nuk fortesohet dhe ruan cilesite e tij elastike per nje kohe te gjate. Cilesia kryesore e Soft Gel eshte aftesia e larte per te shperndare peshen e trupit. Soft Gel eshte i pershtatshem per nje gjume te mire per shkak te percjelljes se ulet termale (te nxehtesise). Soft Gel-it i duhen rreth 1 ore oer te rritur temperaturen ne menyre te ndjeshme, dhe me pas stabilizohet ne nje temperature konstante, disa grade m e pak se temperatura e trupit tuaj. Kjo favorizon dhe ndikon pozitivisht tek qarkullimi i gjakut, oksigjenimi i disa prej shtresave te lekures, ashtu si dhe nje ndjesi te kendshme freskie.
 • Category:Pillows
 • Availability:In Stock
 • Seller:EVOLFLEX
 • company profile

  EVOLFLEX

  • Company introduction:Dyqan per dysheke
  • Contact Person Name:Evo
  • Address:Komuna e Parisit, Kristal Center, Kati 2, Tiranë
  • city:Tiranë , Albania
  • Cell Phone #:+355 6998 57888
  • Telephone #:+355 6998 57888
  • Geo Location:Show
  Price VAT Included:Ask for price

  Trajtimi Antirefleks

  Price VAT Included:Ask for price

  Active8 X

  10%discount
  Price VAT Included:69.900 ALL 62.910 ALL

  Dysheke, Relax and Luxery Pocket

  Price VAT Included:1.450 ALL

  PROSTAR WHEY

  Price VAT Included:Ask for price

  Active8 X
  0355699857888

  shopping assistance