ПОЛИКОЛОР

 • Опис на производот : Наменета е за финална обработка на фасади, а може да се користи и за внатрешни ѕидови и тавани, растворлив е во вода.
 • Категорија : Фарба и обложување
 • Достапност : Контакт
 • Компанија : Сахем Хромос
 • Цена со ДДВ : Дознај ја цената

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Сахем Хромос

 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : бул.Браќа Гиноски 184-а
 • Поштенски код : 1230
 • Град : Гостивар , Македонија
 • Телефон # : 00 389 (0) 42 213088
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Поликолор Екстра боја
ПОЛИКОЛОР ЕКСТРА е бело акрилатно премазно средство на водена база, наменето за завршна заштита и декоративна обработка на внатрешни ѕидни површини. Може да се разреди со вода (до 20%), и да се нијансира со ПОЛИКОЛОР ПИГМЕНТ или со ОБОЕН ПОЛИКОЛОР. Пакување: 0.75л, 3л, 5л, 15л. Потрошувачка: 1л за околу 5м2 со две премачкувања. Складирање: Во сува просторија на температура од 5C до 35C. Рок на употреба: 18 месеци во оригиналното пакување. ДА СЕ ЧУВА ОД ЗАМРЗНУВАЊЕ.
Лепила и Фугирачки Маси
Полимерно модифициран лепак за плочки за проблематични површини C2 ТЕ S1 Висококвалитетен полимерено-модифициран цементен нелизгачки лепак за плочки. Погоден е за лепење на абсорбирачки и неабсорбирачки големи плочки на подни и ѕидни површини со висока ефикасност во поглед на адхезија, еластичност и отпорност на влага (на пр. прелепување на плочки, под со подно греење и т.н.). Има продолжено време на употреба. За внатрешна и надворешна употреба. Класификација: Лепак C2 ТЕ S1 спрема EN 12004 и EN 12002. Боја: Сива, бела. Потрошувачка: 1,5 - 4,0 кг/м2. Пакување: 25 кг., 5 кг.
Пигменти FEPREN
PRECHEZA нуди комплетена палета на бои на оксидни пигменти под трговскиот назив FEPREN. Бои: црвен, кафен, црн, жолт, зелен (кој не е оксиден туку хром оксид). Стандардните Fepren прашкасти пигменти на Precheza, во согласност со современите трендови, се надополнети со таканаречени непрашкасти пигменти-течни пигменти во многу бои и нијанси, како и гранулирана форма на црвениот пигмент TP303. Основни карактеристики и апликација: Прашкастите пигменти се фино и суво мелени и имаат многу висока способност за обојување, висока растворливост и добра дистрибуција на честичките. Докажана е висока трајност на нијансите и отпорност на температури дури до 800 оC, како и отпорност на алкали и сите временски прилики. Применливи се за производсто на основни и водени бои, премази и полнила, во градежништвото за цементни малтери, обојување на бетонски производи како што се керамиди, терацо, подни павер елементи, се употребуваат и за обојување на каучукови смеси, пластика, подни прекривки, производсвто на керамички бои, стакло и уште многу други апликации зависно од бојата. Контактирајте не за да добиете најдобра понуда.

Фарба и обложување на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
Paints for road marking Markol
Markol is designed for thin-labeling (marking) of roads (roads, streets, parking lots, etc..). It is characterized by rapid drying, good adhesion and good resistance to the elements, salt, motor oil and fuel. The coating is flexible and resistant to abrasion. Packing: 25kg
Anti-corrosive paint for metal Tigrolux
Tigrolux main-blended fast-dry paint to metal is designed for basic protection of metal structures and products in the industry, mechanical equipment and other industries where you need fast drying and excellent corrosion protection. Packing: 1kg, 25kg

Paint & Coating on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
EMULSION PRIMER
ASTAR PLASTIK ME BAZE UJI PER SIPERFAQE TE BRENDSHME EMULSION PRIMER eshte nje astar plastik me baze uji per siperfaqe te brendshme. Siguron nje siperfaqe terheqese per lyerjet e mepasshme me boje,qe zmadhon ngjitjen dhe jetegjatesine e lyerjes finale. Perdoret si astar per bojrat plastike per brenda. Rendimenti indikativ : 50-60 m²/kg Nr. Duar : 1 Veglat : furce,rrul,spray Hollimi : 1-5 (1 lt Emulsion Primer - 5 lt uje) I disponueshem ne :0.75lt, 3lt, 9lt dhe 15 lt
Hidroizolues Keradur
Izolues Keradur nga Kerakoll. Perforcues i thellesise per shtresa te poshtme me cimento. Nderfutje e larte. Qendrueshmeri kimike superiore. Perputhshmeri me ngjitesit me cimento.
Hidroizolues Keragrip
Izolues Keragrip nga Kerakoll. Promovim i ngjitjes per fundkompakte jothithese. Ngjitje e garantuar. Punueshmeri e zgjatur. Thellesi e vogel.

Paint & Coating on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888