00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Прозорци REHAU GENEO 86 mm


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Коефициент на топлоразменливост Uw = 0,73 W/m²К
  • PVC профилен материјал REHAU 6 коморен, Германија, систем RAU FIPRO+PVC рамен надвор и внатре со 3 дихтунзи, Коефициент на топлоразменливост
  Uw = 0,9 W/m²К; Боја: БЕЛА.
  • Застаклување: термопан со 3 стакла, надворешно високо енергетско 4S(fourseasons)стакло PLANITERM, средно PLANILUX Float, внатрешно нискоемисионо К-стакло PLANITERM UltraN ,SAINT GOBAIN -Франција,исполнет во двете комори со гас Аrgon 90%, 4s+16 90%Ar+4+16 90%Ar+4(k)=44mmсо коефициент на топлоразменливост Ug= 0,6 W/M²k и звучна изолацица - 40dB.
  • Оков: SIGENIA - Германија.
  Монтажата се изведува со анкерисување и пурпенирање.
  Демонтажата и одвозот на постоечките прозорци се влезени во понудата.
  Постоечките прозорци се демонтираат со сечење и не се за понатамошна употреба.
  Позициите се изработуваат во сопствени производни капацитети ,на машинска
  линија ELUMATEC - Германија.

  REHAU-Германија,GENEO 86 mm.

  Цените на прозорите се пресметуваат по дадена шема
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Тензор
 • Земја на потекло:Германија
 • профил на компанијата

  Тензор

  • Опис на компанијата:Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на: ПВЦ прозорци и врати алуминиумски прозорци и врати полуструктурални и структурални фасади поликомпозитни алуминиумски фасади секаков вид застаклување сигурносни врати противпожарни врати врати за специјална намена челични конструкции поликарбонатни покривачки работи разни браварски работи други градежно-занатски работи алуминиумски ролетни комарници
  • Име на контакт лице:Пандил Милошевски
  • Адреса:Ул.Владимир Комаров бр.18-Б лок.6
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 75 205 503
  • Телефон #:(02)2457307
  • Факс #:00 389(0)2 457 602
  • Година на регистрација:1999
  • Број на вработени:11
  • Годишна продажба:20000000
  • Процент на извоз:0
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување