00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Производство на камен (варовник)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Експлоатациони резерви на квалитетен камен (ВАРОВНИК) кој има широка примена во градежништвото, производството на вар, производство на микрогранулати за потребите на хемиската индустрија. Во каменоломот со сепарацијата се произведуваат следните фракции за градежништво : ● Фракција од 0-4 мм; ● Фракција од 4-8 мм; ● Фракција од 8 -11,2 мм; ● Фракција од11.2 -16 мм; ● Фракција од 16 - 22 мм; ● Фракција од 22 - 31,5 мм; ● Тампон од 0-30 мм; ● Тампон од 0-60 мм;
 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:Сопот
 • профил на компанијата

  Сопот

  • Опис на компанијата:Каменолом за производство на камен-варовник кој има широка примена во градежништвото, производството на вар, производство на микрогранулати за потребите на хемиската индустрија. Локацијата на рудникот-каменолом е во атарот на с.Сопот, Куманово, со директен асфалтиран пристапен пат во должина од 4,5 км до автопатот Куманово-Табановце.
  • Име на контакт лице:Исени
  • Адреса:Црвена скопска општина 10, п.фах.876
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:070305782
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување