Podno greenje

 • Опис на производот : Podno greenje e 20-30% poekonomicno i poefikasno. Crevata polyethylene so 30 garancija. Shvajcarsko iskustvo.
 • Достапност : По нарачка
 • Компанија : Бест Терм
 • Земја на потекло : Италија
 • Гаранција : 30 години
 • Цена со ДДВ : 9 ден.
 • Минимална количина за нарачка : 20

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Бест Терм

 • Опис на компанијата : Vodovod, Greenje, Solari, Kanalizacija
 • Име на контакт лице : Флорим
 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : Dobroshte -Tearce
 • Поштенски код : 1200
 • Град : Тетово , Македонија
 • Мобилен # : 071389008
 • Телефон # : 071322208
 • Факс # : 044381496
 • Година на регистрација : 2004
 • Број на вработени : 5

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Топлинска пумпа Roof Top DUAL POWER
Автономната единица roof- top серија DUAL POWER е уред кој грее и лади простории со дистрибуција на третиран воздух по пат на вентилациски канали и претставува комплетно решение за греење и ладење. Единиците се прокетирани за надворешно вградување типично за кровови на објекти. Достапни се 5 модела со јачина на ладење од 21 до 81 kW и греење од 30 до 117 kW.
Геотекстил Secutex®
СЕКЈУТЕКС е неткаен геотекстил пробушен со игли со синтетички сортирани влакна, некои производи дополнително пресувани, што се користи за сепарација, филтрирање, заштита и одвод. *Secutex® е мултифункционален: Secutex® геотекстилот се користи во многу полиња на градежништвото вклучително хидроинженерство, инженерство на депонии, изградба на патишта и тунели. Како слој за сепарација, Secutex® спречува поединечните и одвоените грануларни слоеви да се контаминираат меѓусебно. На тој начин, слоевите за полнење и основа ја одржуваат нивната цврстина во значително подолг временски период отколку што е на друг начин можно. Кога има слоеви со ситна почва до одводните слоеви кај проекти за изградба на автопати или железници, Secutex® функционира како филтер што ги спречува честичките ситна земја од миење и компромитирање на одводната способност на погрубите слоеви. Поместувањето на мали количини вода во проблематични подрачја е олеснето од страна на внатрешната Secutex® пропустливост. Secutex® неткаениот геотекстил со висока маса по единица површина, исто така, може да ги заштити геомембраните или цевките од механичко оштетување. Доколку е потребно, ткаен геотекстил може да се интегрира во матрицата на Secutex® за да ги распредели динамичките оптоварувања и на тој начин да ги зголеми своите заштитни способности. *Secutex® е безбеден: Secutex® е познат по својата долгорочна стабилност на филтерот и изведба на сепарација. Неговите својства за истегнување се крајно високи, така што се постигнува висока отпорност од оптоварувања од удари и притискања. За примена за заштита, Secutex® ги обезбедува неопходните фактори на безбедност, кога е произведен со доволна дебелина. Механичките својства на Secutex® - истегнување, отпорност од абење, отпорност од бодење со клип (CBR), и својата вкупна робустност - и нашето многугодишно искуство со геосинтетиката гарантира висок степен на безбедност. Соодветно избраните Secutex® геотексстили може безбедно да примат теши динамички оптоварувања и физички агресивни услови на почвата. Побарајте детали за класификацијата на робустноста на Secutex® геотекстилот. *Secutex® е економичен: Secutex® ги намалува условите за материјали за полнење и, според тоа, количината на ископ потребна за да се постигне даден профил. Значајни заштеди се забележани не само за градежните трошоци, туку и за трошоците за одржување. Secutex® нуди пониски градежни трошоци, пониски дополнителни трошоци, и повисока изведба. *Secutex® е едноставен: Со Secutex® може да се ракува и да се монтира на лице место многу лесно. Ролните, едноставно се распоредуваат на локацијата; не е потребна никаква специјална опрема. *Заклучок: При споредба со конвенционалните градежни методи, Secutex® постигнува успех. Неговата висока способност за истегнување и робустност го прават Secutex® крајно издржлив. Secutex® ги намалува градежните трошоци и трошоците за одржување, и има многубројни полиња на примена.
Лепила и Фугирачки Маси
Полимерно модифициран лепак за плочки за проблематични површини C2 ТЕ S1 Висококвалитетен полимерено-модифициран цементен нелизгачки лепак за плочки. Погоден е за лепење на абсорбирачки и неабсорбирачки големи плочки на подни и ѕидни површини со висока ефикасност во поглед на адхезија, еластичност и отпорност на влага (на пр. прелепување на плочки, под со подно греење и т.н.). Има продолжено време на употреба. За внатрешна и надворешна употреба. Класификација: Лепак C2 ТЕ S1 спрема EN 12004 и EN 12002. Боја: Сива, бела. Потрошувачка: 1,5 - 4,0 кг/м2. Пакување: 25 кг., 5 кг.

Греење - инсталации на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО СРБИЈА

Find the product that you need
Raft 30m2 on pontoons (6x5)
Cottage 10,5 m2 * complete isolation alloy * kitchen * bathroom * Most 6m
Security Doors - 3 Liner Mahagony
Features: - Metal doors coated with PVC - Dimension 90x203, 96x205, 100x205 - Thermal and acoustic insulation - Two locks - (Option 1 switch) - 18 security piles - Cylinders manufactured to EU standards - Coded keys - 4 reinforced hinges - Thickness of the door leaf 7 cm - Thickness of the wing 1 mm - Thickness of the goods 1.6 mm
Prefabricated house type 44b
Technical characteristics - number of levels: the ground floor. Size (Gross): 50.38 m2 (net): 45.46 m2 Number of rooms: 3

Ruski radijator

 • Company : B-Steel
 • Price VAT Included : 12,700 RSD

Installation tape TMS10

Installation tape TME25


Heating Instalations on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Hi-tech fireplace EVA 992 CENTRAL
Choose between more angular or soft and rounded shapes. The fireplace you can hang from the ceiling to be wall mounted version. The fireplaces are delivered with grates, ash containers, flue valves, and cast iron plates for mural and corner models. All models are presented with a height under ceiling of 250 cm. The height is adjustable according to your requirements, flues and roof slopes. Minimum internal diameter of the flue - Ø280 mm. Efficiency: 79,6 %; Nominal output: 13,5 kW.
Prefabricated house - Camping Bungalow container B25
Camping bungalow with slanted roofing line with a living area of 25м2. Designed with a living room, kitchen area, and 1 bedroom, a bathroom with shower. Fully Equipped with water, sewage and electrical system all ready to go. Laminated doors. On the flooring terracotta, granite stone and/or wood layer parquet. Bathroom floor and wall with the option of tiles or vinyl and paneled/lining ceiling. Electrical plugs, hanging light, kitchen cabinets and fully equipped bathroom with sink and commode. Height inside standard 250 cm.
Wallpaper Merian
Textile House Sonny-M offers murals that feature high quality and incredible variety. Excellent light resistance, the models are divided into three basic sizes and numbering 10 decor. 8 parts - measuring 368 x 254 cm, 388 x 270 cm, 4 parts - measuring 270 x 194 cm, 194 x 270 cm, 2-part - with dimensions 81 x 270 cm.

-5%

Pellet fireplace HR100 (14kW)

 • Company : KUORE TERM
 • Price VAT Included : 4,680 BGN / 4,446 BGN

Котел DakonEra 25

-10%

КОТЕЛ ПРИТИ SLB


Heating Instalations on MarketKonekt.
Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 4.000 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888