00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Производство на бетонски столбови


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ПРОИЗВОДСТВО НА БЕТОНСКИ СТОЛБОВИ
 • Категорија:Бетон и додатоци
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Бетон Стоун
 • профил на компанијата

  Бетон Стоун

  • Опис на компанијата:Производство на бетонски елементи: -бетонски решетки за фарми -бетонски хранилки за фарми -бетонски столбови за лозови насади -бетонски легла за калифорниска глиста и др.
  • Име на контакт лице:Иле Панајотов
  • Адреса:Ул. Јанко Глигоров бр.2а
  • Поштенски број:2220
  • Град:Свети Николе , Македонија
  • Мобилен #:00 389 70 630 952
  • Телефон #:00 389 444 051
  • Година на регистрација:2009
  • Број на вработени:4
  • Годишна продажба:10000
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување