00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Енергија

 • Опис на компанијата:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier, Toshiba, Haier и Stulz во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
 • Име на контакт лице:Виктор Миновски
 • Адреса:Лондонска бр. 1А
 • Поштенски број:1000
 • Град:Скопје , Македонија
 • Мобилен #:072213590
 • Телефон #:023061466
 • Факс #:023061468
 • Година на регистрација:2005
 • Број на вработени:8
 • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот81.25%
Број на производи56
Член од10 Апр, 2012
Последна промена13:37:47 , 27 Фев, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

MarketKonekt информации и помош при купување