00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

3Д панелните огради


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Висината на 3Д панелните огради може да биде 1м, 1,5м и 2м, додека должината на панелите е 2,5м.
  Висината на столбовите е во зависност од висината на панеолот и начинот на монтажа.
  Еден комплет на панелна ограда се состои од 3Д панел, столб и спојки со шрафови.
  Едноставна монтажа со принцип на шрафење.
  НЕМА ЗАВАРУВАЊЕ.
  Технички карактеристики на панелните огради:
  • Произведени се со единствен начин на заварување на жиците • Жиците се со дијаметар 4,5мм • Отворите се со големина 5 х 20цм • Ваквата структура ја спречува можноста за качување по оградите • Жиците кои се користат во оградите се топло поцинкувани (со цинк 40-60 гр/м2) • Поцинкуваните панели се обложуваат со електростатски прав од полиестер (80-120 микрона) • Панелите обложени со електростатски прав од полиестер и печени на температура од 200°C имаат исклучително долг век на траење • Боите кои се користат имаат UV заштита што гарантира долготрајна употреба • Сите пластични додатоци имаат UV заштита и изработени се од полимидна пластика која е отпорна на топлина и избледување • Шрафовите кои се користат се поцинкувани и имаат премаз за заштита од корозија.
 • профил на компанијата

  Еко Инвест Огради

  • Име на контакт лице:Еко инвест огради
  • Адреса:Булевар Кочо Рацин бр.14
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070347800
  • Телефон #:023116880
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување