00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

АИРКОН

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време. Oд 1997 година, се појавува на пазарот под брендот АИРКОН, што претставува синоним за лидер на пазарот за климатизација, греење и вентилација. Гаранција за нашиот успех е големиот број задоволни клиенти. Квалитетот на производите што ги нудиме и задоволните клиенти е нашата цел за успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO 14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско управување и контрола, и тоа: • проектирање на техничка документација, • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали, • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации, • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација BMS систем, • редовно и сервисно одржување, • надзор над договорни активности за фаза машинство, • консултантски услуги и инвестициони анализи. Работиме со опрема од светски реномирани производители, и нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди, • чилери / топлински пумпи, • вентилоконвектори, • клима комори, • вентилатори, • соларни системи.
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 70-б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 3090 500
  • Факс #:00 389 (0) 2 3090 501
  • Локација на мапа:Прикажи

Локација

Слики

Лого

Останато

Комплетност на профилот71.88%
Број на производи13
Член од22 Мар, 2012
Последна промена08:58:47 , 16 Окт, 2018
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

корисничка поддршка