00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Ventil Trade Internacional (Ventil trejd internacional)

  • Company introduction:Фирмата Вентил Трејд Интернационал дооел, е основана далечната 1998 година во Скопје, Македонија. Вентил Трејд Интернационал се занимава со трговија, инжинеринг и проектирање од областа на греење, водовод, климатизација, индустрски програм на сите видови вентили и цевки и соларни системи. Вентил Трејд Интернационал е ексклузивен претставник на повеке светски Брендови за Македонија. Нашата фирма организира редовна едукација на вработените, монтерите за централно греење и нашите деловни партнери. Ние сме редовни учесници на најголемиот саем Технома во Македонија. Фирмата поседува сопствени деловни простории, сопствен магацин и три товарни возила за транспорт на производи. Сите наши производи поседуваат атести за квалитет од европско потекло и мегународна гаранција. Единствено наше мото е задоволни корисници и топли домови.
  • Contact Person Name:Ема
  • Address:Првомајска б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022700210
  • Fax #:022700212
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products114
Member since15 May, 2012
Last activity13:48:24 , 28 Mar, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance