00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Canvas Wallart and Wall Tattoo

20%save

  • product description
  • company profile
product description
  • Product Description:• Canvas Wallart - 900 денари + 18% ДДВ - 20% попуст.
    • Wall Tattoo - 600 денари + 18% ДДВ - 20% попуст.
    • Високо квалитетен печат н изработка на рамки
    • Цените се однесуваат на метар квадратен.
  • Availability:Contact
  • Seller:Pan
  • company profile

    Pan

    • Company introduction:ПАН е компанија со широка палета на услуги и производи, од печатење, сервис, продажба, дизајн и продукција. Со нашето долгогодишно искуство можете да бидете сигурни дека работата ќе ја завршиме брзо и ефикасно!
    • Contact Person Name:Александар
    • Address:Предраг Јанчевски 21
    • Post Code:1200
    • City:Tetovo , Macedonia
    • Cell Phone #:075 432011
    • Telephone #:044 352222
    • Geo Location:Show
    20%save
    Retail Price - VAT Included:1.062 MKD 850 MKD

    Canvas Wallart
    070/287-777

    shopping assistance