00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Kendi

 • Company introduction: Фирмата Кенди дооел е застапник на производите на : *Кенди Бугарија кои се изработуваат по лиценца на Кенди Швајцарија,( додатоци во исхрана, инстант напитоци) *Lactina Ltd-Бугарија една од водечките компании во Европа во својата област - репроматеријали и микробиолошки стартер култури за млекарската индустрија. *Simoneks Sbrija- 99,31% биоразградливи дезифициенси врз база на активен кислород *МЕДТАРТУФ - Мед со идентичен состав како составот на печурката тартуф.
 • Contact Person Name:Кире Андевски
 • Address:ul.Boro Todorovik 1 br.2
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:00 389 70338054
 • Telephone #:00 389 2 3118 140
 • Fax #:00 389 2 3118 140
 • Year registered:1997
 • Total employees:15
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products7
Member since24 Jun, 2013
Last activity08:59:36 , 10 Jan, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance