00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Jewellery Smaragd

  • Company introduction:Добредојдовте на презентацијата на нашета златара Смарагд Скопје. Ве покануваме да не посетите и да се уверите во квалитетот и асортиманот на нашите производи. Задоволство ќе ни биде да одговориме на сите ваши прашања, да ви понудиме најдобри технички решенија и цел да ги задоволиме сите Ваши очекувања. Се занимаваме со продажба и изработка на накит на широк спектар на Огрлици,Прстени,Обетки,Бурми, накит со драги и полудраги камења и да не ги забораиме нај милите детски производи со различни фигури .Во нашата понуда обединивме артикли од квалитетни производители, за кои обезбедуваме советување, техничка подршка. Вашето задоволство за нас е најголем комплимент. Побарајте не уште денес. Се наоѓаме на Г.Т.Ц. Скопје локал 15 или на тел.02/ 3120 089 и 072 669 111 VIBER исто така може да не посетите на страната на
  • Contact Person Name:smaragd.jewellery@gmail.com
  • Address:Г.Т.Ц. ЛОК.15 РЕОН 51 Златарска улица скопје
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0)2 3120-089
  • Year registered:1969
  • Total employees:6
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Followed2
Follows3
Number of products112
Member since23 Mar, 2012
Last activity12:17:28 , 12 Sep, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance