00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Facility Menagment Services (Fasiliti Menadzment Servises)

  • Company introduction:Фасилити Менаџмент Сервицес ДООЕЛ е друштво кое се занимава со целокупно финансиско управување на имоти и комерцијални објекти, нивно техничко одржување, одржување хигиена со професионални машини и ефикасни средства, хемиско одржување на климатизациски и вентилациски уреди, вклучувајќи и реновирање и преуредување на деловни простории. Меѓу другото Фасилити Менаџмент Сервицес ДООЕЛ е специјализирана компанија која може да Ви обезбеди поддршка при извршување на бизнис активности кои не се дел од Вашата основна дејност во најширока смисла, како и поддршка за влез на пазарот во Македонија уште од самиот почеток па се до завршување на проектот.
  • Contact Person Name:Ана
  • Address:Филип Втори Македонски 3, кат 3 (Васил Аџеларски)
  • Post Code:1000
  • Telephone #:023222246

Images

Logo

Other

Company profile complete56.25%
Number of products20
Member since16 Avg, 2016
Last activity09:05:41 , 07 Sep, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance