00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Cultural treasure (Kulturna riznica)

  • Company introduction:Нашата цел е културното богатсво да послужи како ресурс за одржлив развој а со тоа подобрување на меѓуетничкото разбирање, развој на заедниците и зближување на народите преку културните достигнувања. Нашата инвентивност ја гледаме во обеднинувањето на презентцијата на едно место на голем број креации на ракотворци и израборувачи на копии од артефакти. На оние што сакаат да ја подржат оваа мисија им овозможивме брз пристап и преглед до содржините на сајтот каде ќе најдат голем број производи.
  • Contact Person Name:Владо
  • Address:Петар Драпшин 7-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/380970
  • Telephone #:070/908159
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Follows6
Number of products23
Member since04 Apr, 2012
Last activity13:49:22 , 11 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance