00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fiscal cash register Vardarec


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Фискална каса Вардарец е нов фискален апарат со вграден GPRS. Со самата каса доаѓаат и крипто модул, SIM и SD картичка.Вардарец може да се користи само како фискална каса (сама за себе) или заедно со софверска апликација за малопродажно работење. Касата е извонредна за стоматолози, лекари и туристички агенции кои работат на компјутер, како и за ресторани и кафулиња кои што имаат помал промет. Спецификација: Димензии 215 x 203 x 105 mm; Тежина 1.490 kg.; Температурен дијапазон од 0°C до 45°C ; Брзина на печатење: 65 mm/s; Хартија 1 х 57 mm, макс. дијаметар 55 mm; Батериско напојување Li– polymer батерија 7.4V 2000 mAh; Дисплеj (касиер): LCD графички со позадинско осветлување, 128 х 64 точки; Дисплеj (корисник): LCD графички со позадинско осветлување, 128 х 32 точки; Интерфејс: 3 x RS232C за поврзување со електронска вага, компјутер, баркод скенер, USB порта, фиока за пари.
 • Availability:Contact
 • Seller:Fiditek
 • Place of Origin:
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Fiditek

  • Company introduction:Најголем и најсовремен избор на фискални каси и фискални принтери по сите светски стандарди Фидитек е несомнено конкурентна фирма во областа на продажба на фискални апарати, електронски ваги, софтверски производи и системи и целосна трговска опрема. Кај нас можете да најдете комплетната палета фискални апарати (фискални каси, фискални принтери), кои се нудат на македонскиот пазар. Високиот квалитет на услугата кон своите купувачи и партнери, бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Илинден 60
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02)6092069
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:12.979 MKD

  Fiscal cash register Severec

  Retail Price - VAT Included:21.240 MKD

  Fiscal cash register Razvigorec

  Retail Price - VAT Included:14.750 MKD

  Fiscal cash register Perfect S

  Retail Price - VAT Included:16.047 MKD

  Fiscal cash register Expert_SX

  Retail Price - VAT Included:15.340 MKD

  Fiscal Printer FX 1200
  070/287-777

  shopping assistance