00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

МАСЛИНКА Комплет за нега на лице


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Комплетот Вклучува:
  1.МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЛИЦЕ 250 мл
  2. ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ 30 мл
  3.ПОДМЛАДУВАЧКИ НОЌЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 30мл
  4. КРЕМ ЗА ОКОЛУ ОЧИ ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ 30мл
  5.ПОДАРОЧНА ТОРБИЧКА РЕФАН

  БЕЗ ПАРАБЕНИ!

  Во лабораториите на Рефан направивме колекција "маслинка" базирајќи се на козметичките својства на маслото и екстрактот од маслинка! Производи со навлажнувачки, подмладувачки и регенеративен ефект, богати со антиоксиданси, кои го стимулираат обновувањето на кожата и штитат од штетното влијание на животната средина.
 • Category:Skin Care
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Bulgaria
 • company profile

  Refan - Remi Pan

  • Company introduction:Единствен овластен застапник за РЕФАН за подрачјето на Р.Македонија
  • Contact Person Name:Александра
  • Address:бул. Кузман Јосифовски Питу бр.26 лам.1 лок.8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+38922460186
  • Year registered:1997
  • Geo Location:Show  022460186

  shopping assistance