00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

BCS

 • Company introduction:БЦС доо е компанија од информатичкиот сектор и овозможува продажба, сервиси и имплементација на: - информатички системи - системи за евиденција на работно време и контрола на пристап - системи за печатење на идентификациони картички - системи за персонализација на кредитни картички(како магнетни така и чип картички) - уреди за броење на банкноти и монети - уреди за читање на баркодови
 • Contact Person Name:Marin Ilovski
 • Address:бул.АВНОЈ 64 лок.3
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:022455811
 • Fax #:022455818
 • Year registered:1992
 • Total employees:11
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Number of products11
Member since27 Feb, 2013
Last activity11:38:11 , 05 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance