00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Alfa import

  • Company introduction:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Contact Person Name:Katerina
  • Address:Урош Џудовиќ 4-б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975435075
  • Telephone #:023064404
  • Fax #:023064404
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products65
Member since10 Apr, 2013
Last activity12:25:05 , 23 Feb, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance