Електричен инхалатор А420

Електричен инхалатор А420

 • Опис на производот : -Небулизација 0.33 мл/мин -Медикамент 0.3мл -Максимален проток на воздух 7.5:10л/мин. -Максимален притисок на воздух 2.3 : 2.5 бари -Големина на честици 4.5микрони -Сетот содржи: маска за деца, маска за возрасни, назален дел, дел за уста, црево, резервоар, резервен филтер
 • Достапност : Има во залиха
 • Компанија : КМ Марјан
 • Земја на потекло : Италија
 • Гаранција : 1 година
 • Цена со ДДВ : 2,650 ден.
 • Минимална количина за нарачка : 1

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

КМ Марјан

 • Опис на компанијата : Веледрогеријата КМ - Марјан д.о.о.е.л, Скопје се занимава со ПРОДАЖБА и СЕРВИС на медицинска опрема. Нашата палета на производи вклучува голем избор на мерачи на крвен притисок, мерачи на шеќер во крв, инхалатори, прочистувачи (јонизатори) и овлажнувачи (освежувачи) на воздух, стетоскопи, инфра – црвени солукс лампи, дигитални топломери и др. Традиционално соработуваме со светски реномирани фабрики за производство на медицинска опрема. Веледрогеријата КМ - Марјан д.о.о.е.л, Скопје е ексклузивен овластен увозник и дистрибутер за Република Македонија и балканските земји, за компаниите BOKANG, Elettroplastica, Tianjin, Empecs Medical, ibp, Welch Allyn (Spiedel Keller), efbe – schott, Genexel Medical, bm-korea, jawon medical. Би сакале од се срце да им се заблагодариме на нашите верни потрошувачи и лојани партнери за нивната досегашна соработка, со надеж дека таквиот партнерски и пријателски однос ќе продолжи и во иднина.
 • Име на контакт лице : Марјан Крстиќ
 • Тип на членство : Бесплатно членство
 • Адреса : ул. Димитрија Чуповски бр. 23
 • Поштенски код : 1000
 • Град : Скопје , Македонија
 • Мобилен # : 00 389 70 260 687
 • Телефон # : 00 389 (0)2 3223 786
 • Факс # : 00 389 (0)2 3223 786
 • Година на регистрација : 1993
 • Гео локација : Прикажи

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најди го производот што ти треба
Инхалатор emed A440
Хромирани страни, простор за складирање на ацесориите, компресор со високи перформанси.
Сув мраз
Сувиот мраз е јаглероден диоксид во цврста агрегатна состојба на температура од -79оС. Сувиот мраз се произведува од течен јаглерод диоксид при контролирани услови во специјлано конструирани машини. При овој процес прво настанува сув снег, а потоа со компресија и сув мраз, кој се пресува низ “extruder” плоча, и така се добива производ со различни димензии. - ИСПОРАКА: - Сувиот мраз се испорачува во облик на пелети ( долгнавести валци), со пречник 3 mm или 16 mm. Или во облик на блок димензии 25 cm x 25 cm x 40 cm, со просечна тежина околу 25 kg. - УПОТРЕБА: Сувиот мраз има широка палета на употреба од ладење на храната и пијалоците во кетеринг услугите, транспорт на крв, крвна плазма и органи на ниски температури, па се до чистење и одмастување на различни површини по методот на Dry Ice Blasting. - TРАНСПОРТ: Пакувањето и транспортот на сувиот мраз се врши во специјално изработени и изолирани контејнери за чување, во кои доаѓа до минимално губење од масата на сувиот мраз кое изнесува од 4-6 % дневно. Постојат различни димензии и конструкции на контејнери за 40 kg, 200 kg, или 320 kg. на сув мраз.
Train - активни ортози
Активните ортози на фирмата Bauerfeind со појачано ткаење се проверено решение благодарејќи на проширениот спектар на делување со максимална удобност при носењето. • Ткаенина: - поголема еластичност (делува тродимензионално) - микропорозно и пропустливо за влага на телото - при движења останува на место на апликацијата - голема удобност при носење, исто така и во осетливи зони на превоите. • Високоеластично влошки: - таргетирано растеретување на притисокот со масажно дејство - анатомски правилно налегнување на телото • Рабови (завршни зони) со минимален притисок • Динамичен дизајн. Aктивните ортози Train: потврден квалитет на фирмата Bauerfeind - за да корисниците брзо и потполно би го доживеале активното движење. Стегачи за сите зглобови на телото.

Аптека на MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО БУГАРИЈА

Find the product that you need
Pharmacy on MarketKonekt.

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ ВО АЛБАНИЈА

Find the product that you need
Kapele Mob PP (3000cope)
PERBERJA MATERIALE PP STANDARTET EUROPIANE / ISO 1. EN 340 MASA dhe NGJYRA E Bardhe-49cm Blu-49cm INFORAMCION i DETAJUAR E fryre per ruajtje eficente dhe me nje rrip koke elastik, D100 eshte shume i perdorurne ne ambjente te ndryshme duke perfshire proceset e ushqimit dhe manovrimin ne punet e laboatorit. E bere nga Polipropilin i holle dhe qepje rezistente te dyfishte.
Medical Devices
BNT Electronics has been providing affordable quality medical equipment to healthcare professionals since 8 years. Today we have clients from government, military, large hospitals, laboratories, schools. We have a highly trained staff to provide technical support for all equipment supplied. BNT Electronics is main distributor of Toshiba Medical Systems Europe. Laboratory equipment’s Patient monitors Electroencephalographs X-Ray Ultrasound Cardiovascular X-Ray Magnetic Resonance Imaging Cardiovascular X-Ray
Mask Pluhuri - Blister Pako (5)
PERBERJA MATERIALE BIZTEX STANDARTET EUROPIANE / ISO EN 149:2001 + A1:2009 MASA dhe NGJYRA E Bardhe INFORAMCION i DETAJUAR Maska Pluhrit siguron mbrojtje nga irritimi i mbetjeve jo toksike dhe pluhrit. Efektive kunder poleneve dhe pluhrit shtepiak, maska ndaj pluhrit nuk eshte e certifikuar.

OTC Pharmacy on MarketKonekt.


НАЈАВА
Заборавена лозинка

Со MarketKonekt
купувачите
 
избираат производи од над 5.500 компании
 
најди го и ти производот што
ти е потребен
 

продавачите
 
промовираат производи
кон повеќе потрошувачи со помали трошоци
 
продавај повеќе и ти
 
 
 
1. регистирај ја компанијата 
 
 
 
2. објави производ
 
 

 
Со MarketKonekt ги проширивме нашите контакти, луѓето се јавуваат, пишуваат, прашуваат, се интересираат, купуваат.
 
MarketKonekt зголемува можности, ги зближува луѓето, го зближува пазарот, а пак тимот на MarketKonekt, една прекрасна екипа за сите времиња.
 
Огненка Георгиевска, менаџер
ТЕХНО АУТО, Скопје
 

 
За повеќе информации во врска со веб сајтот
MarketKonekt.com
контактирајте нé на:
 
 • Тел. +389 (0)2 3177 888