00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Индустриски млин за мелење кафе БОРО 1100 Х


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:СПЕЦИФИЧНОСТ : Мелењето се извршува со помош на мелнички камења изработени по сопствена патентирана технологија кои овозможуваат исклучителна финоќа и интензивна арома на сомеленото кафе. *КАПАЦИТЕТ : 250–350 кг/ч - МОЖНА ПРИМЕНА И ЗА : Меленје на: житарици , црвен пипер, суви хемикалии и други зрнести производи. - НАПОМЕНА : Температурата на сомеленото кафе изнесува макс. 50ºC . - ДИМЕНЗИИ : 2,5 x 1,9 x 2,3 м. - ТЕЖИНА: 2500 кг. - ГАРАНЦИЈА: 1 година - Сервис, резервни делови и резервни мелнички каменја се обезбедени во секое време .
 • Достапност:По нарачка
 • Земја на потекло:Македонија
 • Гаранција:1 година
 • профил на компанијата

  Кајевиќ компани

  • Опис на компанијата:Компанијата КАЈЕВИЌ КОМП е основана 1990 год. Главен производ на компанијата е комплетна опрема за преработка на кафе. Тука спаѓаат: - Пржилници за кафе - Мелници за кафе - со мелнички камења - Силоси за складирање на кафе во зрно - Транспортери за технолошко поврзување на фазите на преработка(полжести, пнеуматски, кофичести) - Контејнерски колички за мелено кафе - Вакуумски транспорт на печено кафе во зрно Покрај програмата на опрема за преработка на кафе, произведуваме и: - Опрема за производство на интегрално брашно - Опрема за мелење на сточна храна - Опрема за мелење на зачини - Опрема за мелење на масни зрна(кикирики, лешник, сусам и сл.) како и - Опрема за мелење на други суви гранулирани суровини Друг дел од нашата производна програма се производите од доменот на урбана опрема како: - Канделабри - Клупи и корпи за отпадоци произведени од елементи од леан алуминиум или леано железо во комбинација со челични профили. Производството го проширивме и со преработка на сусам и производсто на печен сусам за потребите на кондиторската индустрија како и производство на паста од сусам и таан. Основната политика на компанијата е висок квалитет на своите производи, што се докажува со бројните медали и признанија добиени на разни саеми и изложби. Останувајќи верни на традицијата, името “БОРО” беше промовирано во заштитена трговска марка на компанијата која стана синоним за препознавање на квалитетот на нашите производи. Политиката за врвен квалитет на производите се потврдува со воведувањето и сертифицирањето на Системот за квалитет согласно ISO 9001-2000 стандардот во текот на 2003 год. Сите наши производи добиваат сертификат за потекло – Р. Македонија.
  • Име на контакт лице:Љупчо Кајевиќ / Елица Тодоровска
  • Адреса:Благоја Стефковски б.б.
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:022522591
  • Факс #:022529650
  • Година на регистрација:1990
  • Број на вработени:15
  • Процент на извоз:85
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  за информации и помош при купување