00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Бехатон - Модели


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Сити Бетон ви нуди комплетна, патентирана програма на STRAFIX SYSTEM. Клик на сликата задетален поглед на моделите на бехатони.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Сити-Бетон
 • профил на компанијата

  Сити-Бетон

  • Опис на компанијата:Нашата компанија Ви нуди комплетирана програма на бетонска галантерија која е во можност да ги задоволува до најголема мера Вашите потреби за поплочување и декорирање на Вашите екстериери. Што се однесува на технологијата, таа е автоматизирана и приспособена за постигнување на квалитет и особини на производите кои се во согласност со новите европски стандарди од оваа област. Облиците на нашите продукти можат да формираат извонреден број на модели кои се специфични, многу интересни и сигурно Ве оставаат импресирани. Овие форми, заедно со моделите, се дел од системот којшто е познат под името Strafix Modular System. Овој систем функсионира така да сите производи, метафорички кажано, се совпаѓаат како да се една фамилија, оттука и произлегува големиот број на модели а со тоа и големиот избор што ќе го имате ако се одлучите да бидете наши партнери и потрошувачи. Оваа линија на производи, што кај нас се познати како бекатон плочки, е само една линија од нашата производствена програма. Јачината на нашите производи е МБ 45, инаку зависно од вашите потреби и нарачки таа може да стигне и на МБ 70. Понатаму, за заобиколување и комплетирање на вашите површини ви нудиме рабници и палисади со квадраста и округла форма. Каналетките се истотака дел од нашата производствена програма со ко мислиме дека е дограден нашиот производствен интегритет. Готов Бетон: Бетонска База СИТИ БЕТОН е лоцирана во кругот на самата Фабрика СИТИ БЕТОН ДОО нас. Горно Коњаре Куманово. Капацитетот на производство е 80 м3/час. Во зависност од потребите, побарувањата на потрошувачите, како и од условите и местото на вградување се произведуваат неколку типа и марки на бетон. Бетоните се произведуваат според DIN EN 12620. Се произведуват следниве бетони: • Свеж – транспортен бетон • Пумпен бетон • Бетон за кошулици • Специални бетони
  • Име на контакт лице:Решат Муслиу
  • Адреса:с.Горно Коњаре (Магистрала Куманово-Табановце), Куманово
  • Поштенски број:1300
  • Град:Куманово , Македонија
  • Мобилен #:071211995
  • Телефон #:031550995
  • Факс #:031550995
  • Година на регистрација:2005
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување