00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

  • Јазик

Маркетинг решенија

Поврзување на продавачи и купувачи

MarketKonekt веднаш ги поврзува продавачите и купувачите. Инфромациите за она што го нудат или бараат веднаш се препраќа до секој регистиран член преку сајтот и на персонален e-mail. Овозможена е и директна комуникација преку Chat во реално време. Прочитајте повеќе за Премиум членства и за цени.
 

Дополнителна промоција

MarketKonekt е дел од портфолиото на Р3 Инфомедиа, компанија која обезбедува целосен сет на детални информации за корисниците и единствени интегрирани on-line промотивни услуги за компаниите преку:
 
Златна книга, масовен и иновативен годишен информатор кој овозможува брзо и едноставно добивање на вредни информации за секојдневни потреби. Над 60,000 информации се детално категоризирани според типови на производи/услуги, институции, компании и индивидуални занаетчии. Содржините од Златна книга и останатите печатени изданија Libri i Artë, Златна книга Југоисток и Златна книга Југозапад се нудат и преку www.zk.mk.

Социјална мрежа за мислења, препораки и директна комуникација помеѓу потрошувачите и бизнисите. За бизнисите е on-line форма на промоција "од уста на уста" (word-of-mouth) - www.getlokal.mk

Водич за Скопје, кој содржи се што е потребно за користење на слободното време на најдобар начин. Сите детали за настани од културата и уметноста, и местата за забава и рекреација во градот, се на едно место преку порталот www.sk.com.mk.
 
Производите на Р3 Инфомедиа се промотивни средства и медиуми што обезбедуваат единствени бенефити за компаниите, со директно влијание врз нивната продажба и профитабилност.
 
Контактирајте не за сите информации за рекламниот простор и останати форми на промоција.
 
            
   Тел. + 389 (0)2 3177 888
   Моб. + 389 (0)71 218 938
   E-mail: 
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

MarketKonekt корисничка поддршка