00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Премиум членство

Дополнително проширете ги бизнис можностите!

Истакнете ја позицијата за да бидете прв избор на купувачите!

 
 
Премиум членството на MarketKonekt обезбедува поголема изложеност и видливост на производите, побрз пристап до информации за барањата на купувачите, и повеќе влијание преку зголемено присуство и зајакнат имиџ.  
 • Поголемо влијание врз купувачите: Повеќето од нив ги добиваат инфромациите преку следење на различните секции. Истакнато место на компанијата и производите ја зголемува Вашата конкурентна предност.
 • Зајакната видливост на производот: Според истражувања, над 70% од купувачите следат само прва страна од резултати од пребарувањето. Ако Вашиот производ е дел од нив сигурно ќе биде забележан меѓу првите.
 • Посилен имиџ на компанијата: Со објавување на производите на премиум позиции потенцијалните купувачи ја перцепираат Вашата компанија како подобар и посигурен избор во однос на останатите.
 
 
Изберете еден од двата типа на премиум членство кое најмногу одговара на потребите на Вашиот бизнис.

Зајакнете ја промоцијата. Објавете повеќе производи и бидите пред конкуренцијата преку приоритет во резултати од пребарувања:
 • Објави на 50 производи/услуги и неограничен број на барања за понуди;
 • Приоритет во сите резултати при пребарувањата пред компаниите со бесплатно членство;
 • Зголемена изложеност на производите/услугите преку објавување на почетна страна.
Обезбедете повеќе контакти од потенцијалните купувачи (според истражувања над 500% повеќе од компаниите со бесплатно членство)
 

Поддржете ја лидерската позиција. Направете ги Вашите производи највидливи за да се осигурате дека ќе бидат забележани од купувачите:
 • Објави на неограничен број на производи/услуги и барања за понуди;
 • Врвен приоритет на резултати од пребарување, пред сите останати;
 • Премиум позиционирање на производот на централен банер и останатите секции;
 • Ексклузивен пристап до купувачи преку нотификација за барања за понуди од купувачите во Ваши селектирани категори, на e-mail пред сите други членови.
Бидете до 30 пати повеќе контактирани од потенцијални купувачи во однос на компаниите со бесплатно членство (според податоци од истражувања).
 
Визуелно објаснети, премиум членствата на MarketKonekt и нивните цени можете да ги погледенте на слениот линк.
 
- Имате прашања за konektplus и konektmax премиум членство? - Контактирајте не: 
 •  + 389 (0)2 3177 888
 •   
Сакаш да добиваш понуда со сезонски попусти?


070/287-777

MarketKonekt информации и помош при купување