00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Реновирање и изведба на бањи и купатила


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Слободно може да се каже дека сервисирањето, монтажата и одржувањето на водоводните инсталации е предходник и основа на создавањето на АКВА ПЛАНЕТ. Овој занает како семејна традиција е носечка сила на нашата компанија. Искуството што го стекнавме низ работењето во оваа област, ни го покажа патот целосно да ги согледаме потребите на нашите ценети купувачи за комплетна услуга, односно да создадеме место каде што вие целосно можете, не само да го најдете она што го барате , туку нашиот тим е тука да ги резализира во реалност вашите желби и потреби.

  Со цел да излеземе во пресрет на Вашите желби и потреби што е можно попрофесионално, вработивме стручни лица - дипл. инженер архитект, кои поседуваат лиценца ("Б") за проектирање и изведба.

  АКВА ПЛАНЕТ располага со тим од преку 10 искусни водоинсталатери кои се овде да извршат сервис и монтажа на вововодна инсталација кога градите или го реновирате вашиот животен или работен простор, како и тогаш кога ќе ви се јават проблеми во водоводната мрежа.

  АКВА ПЛАНЕТ извршува комплетно реновирање станови, работни простории и слично. Проектирањето вклучува и три димензионална анимација (цртеж), со што добивате целосна слика на Вашиот простор уште пред неговата изведба. Аква Планет е овластен сервисер и дистрибутер на Ideal Standard и Vidima.
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Аква Планет
 • профил на компанијата

  Аква Планет

  • Опис на компанијата:Аква Планет дооел - Скопје е компанија за градежно занаетчиски и водоинсталатерски работи, санитарии, плочки, галантерија, бои и лакови, електрика и железарија.
  • Име на контакт лице:Aqua planet
  • Адреса:Бул. Партизански одреди 91
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:00 389 71 272 990
  • Телефон #:00 389 (0)2 3078 949
  • Факс #:00 389 (0)2 2040 252
  • Број на вработени:14
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување