00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА УРЕД INVERTER


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Атрактивен, економичен инвертер од Toshiba.

  Еднонасочна хибридна инвертерска технологија со интелигентно управување во PWM или PAM режим
  Ротационен клипен компресор со максимална енергетска ефикасност
  Особено висока ефикасност во услови на делумно оптоварување, во такви услови уредот и најчесто работи
  Еколошки прифатлив ладилен флуид R410A
  Функција ”самочистење” со која целосно се суши изменувачот на топлина
  Функција ”комфорно спиење”.
  Сингл или мулти инсталација

  Технички карактеристики:

  • Капацитет на ладење kW: до 5,0
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на ладење kW: 1,39
  • Сезонски коефициент на енергетска ефикасност при ладење: 6,10
  • Енергетска класа: Aᐩᐩ

  • Капацитет на греење kW: до 6,9
  • Потрошувачка на ел.енергија во режим на греење kW: 1,51
  • Сезонски коефициент на перформанси при греење: 3,9
  • Енергетска класа: A

 • Достапност:Има залиха
 • Продавач:АИРКОН
 • Гаранција:3 години
 • профил на компанијата

  АИРКОН

  • Опис на компанијата:АИРКОН е инженерски ориентирана компанија која постои на нашиот пазар веќе подолго време. Oд 1997 година, се појавува на пазарот под брендот АИРКОН, што претставува синоним за лидер на пазарот за климатизација, греење и вентилација. Гаранција за нашиот успех е големиот број задоволни клиенти. Квалитетот на производите што ги нудиме и задоволните клиенти е нашата цел за успешно дејствување и во годините што претстојат. Покрај самоиницијативното сертифицирање на менаџмент системот ISO 9001 и системот за животна средина ISO 14001, АИРКОН го усогласи своето делување со измените во Законот за градба и доби Лиценца А за проектирање, ревизија, надзор, изведба и управување со градби. Основните активности се базираат на превземање на фазата машинство во градежната индустрија, нејзино автоматско управување и контрола, и тоа: • проектирање на техничка документација, • испорака на опрема од палетата на производи на своите Принципали, • монтажа на опремата и пуштање во работа, • изведба на инсталации, • контрола и регулација на системите за греење, ладење и вентилација со опрема за автоматска регулација BMS систем, • редовно и сервисно одржување, • надзор над договорни активности за фаза машинство, • консултантски услуги и инвестициони анализи. Работиме со опрема од светски реномирани производители, и нашиот опсег на опрема се состои од: • клима уреди, • чилери / топлински пумпи, • вентилоконвектори, • клима комори, • вентилатори, • соларни системи.
  • Име на контакт лице:Аиркон Доо
  • Адреса:бул.Партизански Одреди 70-б
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:00 389 (0) 2 3090 500
  • Факс #:00 389 (0) 2 3090 501
  • Локација на мапа:Прикажи
  Цена со ДДВ:34.900 ден.

  TOSHIBA MIRAI RAS-10BKV КЛИМА УРЕД ...

  Цена со ДДВ:77.900 ден.

  TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 8 RAS-13G2 ...

  3%заштеда
  Цена со ДДВ:39.700 ден. 38.200 ден.

  TOSHIBA MIRAI RAS-13G R32 КЛИМА УРЕ ...

  3%заштеда
  Цена со ДДВ:49.608 ден. 47.700 ден.

  TOSHIBA MIRAI RAS-16G R32 КЛИМА УРЕ ...
  023090500

  корисничка поддршка