00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

DAIKIN ALTERMA LT –нискотемпературна топлотна пумпа


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:ВИСОКО ЕФИКАСНА ТОПЛОТНА ПУМПА ●СПЛИТ верзијa •DC INVERTER технологија •A/A класа•СОР 4.6•РАБОТЕН ОПСЕГ:греење од -25 С до +35С•ладење од +10С до +46С● КАПАЦИТЕТИ 4,6,8,11,14 и 16 kW.(еднофазно и трофазно напојување )•Внатрешна единица во ѕидна и парапетна изведба● верзии :само греење или ладење и греење• можност за приклучување на соларни колектори и на бојлер за санитарна топла вода ● приклучок на панелно греење,нискотемпературни радијатори,вентилконвектори ●ГОЛЕМА ЗАШТЕДА НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ГРЕЕЊЕ .
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:ИЦС Груп
 • Земја на потекло:Јапонија
 • Гаранција:3 години
 • Минимална количина за нарачка:1
 • профил на компанијата

  ИЦС Груп

  • Опис на компанијата:ИЦС ГРУП е фирма која со својот тим од искусни инжинери Ви нуди проектирање и изведба на инсталации за ладење, греење ,климатизација и вентилација, како и техничко-консултантски услуги. Нашите системи се современи технолошки и еколошки решенија за многу инивидуални домови•индустриски објекти•канцелариски простории•шопинг центри•дата центри•болници•објекти од областа на прехрамбената индустрија и сл. Голема чест и привилегија ни преставува фактот што ИЦС ГРУП е овластен застапник на јапонскиот бренд DAIKIN-на широко познат по својот квалитет кој моментално го завзема водечкото место во светот, за производство на с-ми за климатизација и вентилација.Во својата палета на производи на ИЦС ГРУП застапени се и реномираните брендови: SABIANA,CLINT и DYNAIR од Италија и PROKLIMA и KLIMAOPREMA од Хрватска. Нашиот опсег на опрема се состои од: клима уреди • чилери • вентилоконвектори • топлински пумпи-ALTHERMA • топлински изменувачи и др.Инжинерите вработени во ИЦС ГРУП располагаат со овластувања А и Б за проектирање,изведба, надзор и ревизија.Исто така фирмата поседува и лиценца Б за изведба на градби од втора категорија.Имплементирани се системите за проектирање и менаџмент ISO 9001-2004 и системот за управување со околината ISO 14001-2008.
  • Име на контакт лице:Катерина
  • Адреса:ul. 164, br 46a
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:075214888
  • Телефон #:02/3109949
  • Факс #:02/3109949
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување