00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Електро-пнеуматски чекан VLP 1160


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Villager електричен чекич со робустна конструкција. Наменет за бушење и штемување во тешки работни услови. Сигурноста и лесната употреба ќе ги направат и најтешките работи да ги вршите со задоволство.
 • Продавач:Техно Генекс
 • профил на компанијата

  Техно Генекс

  • Опис на компанијата:ТЕХНО ГЕНЕКС е приватна трговска компанија основана 2002 год. со седиште во Скопје. Основната дејност е увоз, продажба на големо и дистрибуција на техничка стока. Дистрибуцијата се врши од централниот магацин во Скопје. Застапен е широк асортиман на производи за домаќинството и за индустријата. Компанијата е генерален застапник за Р.Македонија за познатите брендови AL-KO Аустриа, Linea и Villager. Постигнавме добра понуда, разноврсност, сигурна и брза услуга. Видете ги сите наши производи на www.tehnogenex.com.mk
  • Име на контакт лице:Горан
  • Адреса:Перо Наков 144, магацин на Караорман
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Мобилен #:070 317 465
  • Телефон #:02 2551801
  • Факс #:02 2520176
  • Година на регистрација:2002
  • Локација на мапа:Прикажи  070/287-777

  MarketKonekt информации и помош при купување