00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Medicus Help (Medikus Help)

Medicus Help (Medikus Help)

Основна програма во работењето на Медикус Хелп (Medikus Help) е програмата на ортопедските помагала. Важноста на ортопедските помагала во секојдневието на луѓето чиј живот ненадејно или постепено се изменил е огромна. Ортопедските помагала се помош во извршувањето на секојдневните обврски, овоможуваат ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:1.459 MKD

Orthopedic aids - orthoses Corset k ...

Retail Price - VAT Included:4.290 MKD

Chair with physio-ball

Retail Price - VAT Included:1.390 MKD

Pillow Cloud

Retail Price - VAT Included:1.590 MKD

Pillow for spine Memory

Retail Price - VAT Included:2.490 MKD

Anatomic pillow Memory 009

Retail Price - VAT Included:2.490 MKD

Anatomic pillow Memory

Retail Price - VAT Included:1.580 MKD

Orthopedic shoes designed with anat ...

Retail Price - VAT Included:1.590 MKD

Silicone baby pad - orthopedic devi ...

Retail Price - VAT Included:1.650 MKD

Shoe Pad with anti-shock zones - or ...

Retail Price - VAT Included:1.390 MKD

Pilates ball with AB system 85 cm - ...

Retail Price - VAT Included:1.190 MKD

Pilates ball with AB system 75 cm - ...

Retail Price - VAT Included:1.190 MKD

Medicine ball 1kg - Sports equipmen ...

Retail Price - VAT Included:1.490 MKD

Medicine ball 1,5kg - Sports equipm ...


next
Page 1 of 4, total 58 products


070/287-777

shopping assistance