00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Toshiba Suzumi Plus Inverter клима уред


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:A++/A+ висока енергетска класа при греење/ладење
  Голем избор на капацитети
  Најнова Toshiba twin-rotary компресорска технологија (кај моделите од 4.5kW па нагоре)
  Инвертер технологијата на Toshiba овозможува до 40% заштеда на енергија во однос на класичен клима уред и 2,5 ÷ 3,5 пати заштеда во однос на класичен извор на топлина
  7 во 1 филтрирачки систем, IAQ филтерски состав, функција на самочистење
  Toshiba е водечки светски бренд во областа на климатизација
  Сертификат за квалитет од Eurovent • Далечински управувач со функции:ладење, греење, вентилација, одвлажување и AUTO функција
  Опција за сребрен панел
  Опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46 oC
  Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
  Гаранција 36 месеци.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Energija
 • Place of Origin:Thailand
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Energija

  • Company introduction:Ве информираме дека Енергија доо e овластен дистрибутер и сервисер за Carrier и Toshiba во Македонија. Енергија доо е основана во 2005 како компанија за продажба, проектирање и мониторинг на системи за греење, ладење и климатизација. Согласно со светските стандарди и трендови преку нивно имплементирање во секојдневната работа, Енергија постојано го зголемува бројот на клиенти. Денес, Енергија е позната компанија во Македонија поради нејзината стручност, квалитет и професионалност во работата. Во Енергија, ние се грижиме за потребите на нашите клиенти, ги слушаме нивните замисли и заеднички работиме во исполнување на истите. Стручниот тим на Енергија е на ваше располагање за испорака на продукти од светски познатите производители на чилери, вентилоконвектори, клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори (клипни и завојни), кондензатори, топлински изменувачи и друга опрема.
  • Contact Person Name:Виктор Миновски
  • Address:Лондонска бр. 1А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:072213590
  • Telephone #:023061466
  • Fax #:023061468
  • Year registered:2005
  • Total employees:8
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:37.990 MKD

  Toshiba Miral inverter клима уред

  Retail Price - VAT Included:39.990 MKD

  Toshiba Miral inverter клима уред

  Retail Price - VAT Included:51.990 MKD

  Toshiba Miral inverter клима уред

  Retail Price - VAT Included:57.900 MKD

  TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-B16N3 КЛИМА ...
  070/287-777

  shopping assistance