00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Комплет ELECTROLUX рерна и вградлива плоча + ЕXTRA намаление на други производи и услуги

20%save

Комплет ELECTROLUX рерна и вградлива плоча + ЕXTRA намаление на други производи и услуги

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

37848.0 MKD 30278 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:Производот се плаќа и презема на продажното место на Солопром во населба Бутел / Скопје..


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:НОВОГОДИШНА АКЦИЈА - до 31.01.2018
  Попуст од 20% за купени 2 апарата од нашата понуда на Electrolux
  + подарок попусти на производи и услуги

  Овој производ вклучува вградлива печка EOB 3450 AOX и вградлива грејна плоча EGE 6172 NOK.

  Карактеристики на вградлива печка EOB 3450 AOX:
  ● Слој против отпечатоци од прсти,
  ● Лесно одржување на стаклената врата и внатрешноста,
  ● Халогенско осветлување на внатрешноста,
  ● Грејни елементи кои лесно се вадат за полесно чистење,
  ● Вклучени телескопски водилки TR1LV,
  ● Рерна со повеќе функции со кружен грејач
  ● Нивоа на печење: 3
  ● Електронски функции на рерната: звучен сигнал, траење, крај, минутен потсетник, време,
  ● Горен грејач кој лесно се вади за полесно чистење,
  ● Вентилатор кој лади,
  ● Решетки испорачани со рерната: 1 хромирана жичана полица,
  ● Функции на рерната: долно греење, традиционално печење, брзо печење, скара, Light, подесувања за пица, најголема топлина, готвење со вентилатор, турбо печење.
  ● Енергетска класа на ефикасност – А,
  ● Максимална моќ: 2780 W,
  ● Опсег на температура – 50°C – 250°C,
  ● Напон: 230 V.

  Карактеристики на комбиниараната грејна плоча EGE 6172 NOK (електрично загревање + плин):
  ● Места на командите: десно,
  ● Зона лево назад: полубрз пламеник, 1900W/70мм,
  ● Зона десно назад: грејниот елемент, 1800W/180мм,
  ● Зони на готвење: помошен пламеник, 1000W/54мм (напред)–брз пламеник, 2900W/100мм (позади),
  ● Зона лево напред: брз пламеник, 2700W/100мм,
  ● Зона десно напред: грејниот елемент, 1200W/145мм,
  ● Електрично вклучување со контролно копче,
  ● Носачи од лиено железо.
  ● Максимална моќ на плинот: 4600 W,
  ● Напон: 230 V.
 • Seller:Soloprom
 • Warranty:2 years
 • оцени од корисници
  company profile

  Soloprom

  • Company introduction:Soloprom is a company that operates in the wholesale and retail of exclusive materials for kitchens and interiors. Soloprom is a pioneer in supplying the city of Skopje with raw materials for carpenter work. The company is established and begins its work on 15/10/1991.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:Душко Поповиќ бр. 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+ 389 (0)2 2614030; 2628870
  • Fax #:+ 389 (02)2 600017
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:38.898 MKD 31.118 MKD

  Комплет ELECTROLUX рерна и вградли ...

  20%save
  Retail Price - VAT Included:38.998 MKD 31.198 MKD

  Комплет ELECTROLUX рерна и вградлив ...
  070/287-777

  shopping assistance