00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Set for floor heating Giacomini R508K


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Сет за подно греење.
  Производ на GIACOMINI - Италија
  .
 • Category:Home Heaters
 • Availability:Contact
 • company profile

  Termo Sistem

  • Company introduction:Термо Систем е компанија која нуди решенија за ладење, греење, климатизација, соларни системи и сончеви колектори, индустриска опрема, вентилација, водовод и канализација..... Решенијата се наменети како за индустриски објекти така и за нашите крајни корисници и нивните станбени простори. Брендовите кои може кај нас да ги сретнете се следните: GIACOMINI и RADIATORI 2000 од Италија, BOSCH и WILO од Германија, ENRAD од Косово, BURNIT и SUN SYSTEM од Бугарија, како и производи од светски познатите брендови DAIKIN, ROTHENBERGER и сл. ГРЕЕЊЕ – Нашата широка палета на производи и долгогодишното искуство ни дозволува да обезбедуваме севкупни решенија за греење за вашиот дом или индустриски објект. Термо Систем ви нуди радијаторска опрема, котли и камини на цврсто гориво и на пелет, бојлери, подно греење, пумпи за водоснабдување, како и потрошен материјал за сите видови инсталации за обезбедување на ефикасно греење. СОЛАРНИ СИСТЕМИ - Користење на енергијата од сонцето денеска е светски хит, не само заради капацитетите кои се обезбедуваат и корисноста за домот или индустрискиот објект, туку и поради големи заштеди кои се обезбедуваат со ваквите системи. Ние ви нудиме соларни сетови со вакуумски и рамни колектори, термосифонски системи, бојлери за соларните системи и сите дополнителни елементи и составни делови во еден соларен сет. КЛИМАТИЗАЦИЈА - Обезбедуваме висококвалитетни и ефикасни решенија во делот на климатизацијата, клима уреди со инвертер технологија, кои се користат во текот на целата година, како за ладење така за греење. Тимот на Термо Систем секогаш Ви стои на располагање за навремено добивање на потребните информации, прашања и совети.
  • Contact Person Name:Саша
  • Address:Никола Парапунов 1-1/13, ТЦ Карпош 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3079 802
  • Fax #:(02) 3090 775
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance