00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN клима уред - COMFORT FTX35J3/RX35K


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• A + енергетска класа
  • DC Инвертер технологија со којa се постигнува заштеда на енергија и пари
  • Работно подрачје од -15 до + 46 ◦С.
  • капацитет на греење max. до : 4,8 kW
  • капацитет на ладење max до : 3,8 kW.МОДЕЛ FTX -50GV капацитет на греење max. до : 7,7 kW Капацитет на ладење max до : 6.0 kW.
  • Исклучително тивок режим на работа
  • Фотокаталитички филтер од титан-апатит - прочистување и отстранување на воздухот од прашина,полен и непријатни мириси.
  • COMFORT- режим на работа со кој се спречува топлиот/ладниот воздух дирекно да се насочува кон телото.
  • Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Во текот на “stand by” начин на работа потрошувачката на енергија се намалува од 10W до 2W.
  • SCOP до 4.14
  • SEEP до5.66
  • Обезбеден сервис
 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Czech Republic
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ul. 164, br 46a
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075214888
  • Telephone #:02/3109949
  • Fax #:02/3109949
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:64.700 MKD

  DAIKIN INVERTER AIR CONDITIONER COM ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:36.110 MKD 34.305 MKD

  Клима уред Daikin FTXB35C

  5%save
  Retail Price - VAT Included:63.110 MKD 59.955 MKD

  Клима уред Daikin FTX50GV/RX50GV

  5%save
  Retail Price - VAT Included:57.990 MKD 55.091 MKD

  Клима уред Daikin inverter FTXB50C

  Retail Price - VAT Included:33.900 MKD

  Air conditioner - Daikin inverter F ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Air conditioner Daikin inverter FTX ...
  070/287-777

  shopping assistance