00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клима уред Mitsubishi "Standard" SRK / SRC 25 ZMP-S INVERTER


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:- Моќност (kW):
  Ладење 2.5 (0.9-2.8)
  Греење 2.8 (0.8-3.9);
  - Конс. ел. енергија (kW):
  Ладење 0.78
  Греење 0.755;
  - Класа: A+++/A+++;
  - EER: 3.21;
  - COP: 3.71;
  Нормална работа на темпретури и од -10C. - Функции: висока моќност, самостојно чистење, економична функција, резервно вклучување, тајмер, далечинско управување, само-дијагноза, функција за одмрзнување.

 • Availability:Contact
 • Seller:Uni24
 • company profile

  Uni24

  • Company introduction:Климатизација, вентилација, греење , соларни системи , увозници на брендот за климатизација Mitsubishi
  • Contact Person Name:Кирил Шопов
  • Address:Железничка б.б.
  • Post Code:2000
  • City:Stip , Macedonia
  • Cell Phone #:070210524
  • Telephone #:070459140
  • Year registered:1992
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:47.787 MKD 43.008 MKD

  КЛИМА УРЕД MITSUBISHI "STANDARD" SR ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:67.000 MKD 60.300 MKD

  КЛИМА УРЕД MITSUBISHI "STANDARD" SR ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:104.058 MKD 98.335 MKD

  Mitsubishi "DIAMOND" SRK/SRC 63 ZM- ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Mitsubishi "DIAMOND" SRK/SRC ZMX-S ...
  070/287-777

  shopping assistance