00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Новогодишна честитка - Мотив 1


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Новогодишна честитка од Прва детска амбасада во светот Меѓаши,
  со купувањето помагате во спроведувањето на активностите
  на амбасадата за заштита на децата и нивните права.
  Честитка на преклоп со димензии 20x20 отворена, внатрешноста
  е бела (бланко без текст) печатена на 250гр хартија и лак од
  надворешната страна. Доплнително вршиме внатрешно допечатување
  - брендирање на честитките за 9ден во црнобело или 11 во боја
  во цената влегува лого и порака.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:30
 • company profile

  Megashi-First childrens embassy

  • Company introduction:ПРВА ДЕТСКА АМБАСАДА ВО СВЕТОТ МЕЃАШИ
  • Contact Person Name:Жарко
  • Address:Коста Новаковиќ 22-а
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071-399-079
  • Telephone #:022465316
  • Fax #:022465316
  • Year registered:1992
  • Geo Location:Show  022465316

  shopping assistance