00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Слушалки Speak FLAT

35%save

Слушалки Speak FLAT

Address for delivery

First & Last Name (for delivery)
Telephone number for contact
Street
City
Notes for delivery
Price with VAT:

999.0 MKD 649 MKD
Quantity: -+

Delivery:
Payment:


Одбери боја:

* Free Delivery

Производот го добивате за 3 до 5 работни дена.

MarketKonekt гарантира 100% заштита на купувачите. Доколку производот не соодвествува на описот нудиме враќање на парите. Прочитајте повеќе.


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Sections:Gadgets , ELECTRONICS
 • Product Description:Боја: црна, зелена, виолетова
  Микфрофон со копче
  Ротирачки слушалки 180°
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Italy
 • оцени од корисници
  company profile

  Alfi Technocenter

  • Company introduction:АЛФИ БИ КОМПАНИ е трговско друштво кое од 1992 година успешно се пласира и развива на домашниот и странскиот пазар преку пласман на повеќе од 35.000 производи, кои со својот квалитет и иновативност придонесуваат за нивна препознатливост кај широката категорија на потрошувачи. АЛФИ БИ КОМПАНИ, чија главна визија и цел е задоволување на најпребирливите купувачи, се стреми кон постојано зголемување на својот асортиман, квалитетот на производите, инвестирањето во човечки ресурси за квалитетна услуга и љубезен однос со купувачите, инвестирање во трговски капацитети за поголема комфорност на нашите ценети потрошувачи. Ориентираност кон постојано усовршување и модернизирање на своето работење по примерот на светските трговски центри, непосредно се стекнува со епитетот на еден од лидерите во својата област. АЛФИ БИ КОМПАНИ, своето идно работење се стреми да го насочи кон проширување на своите капацитети, поголем пласман на домашниот и странскиот пазар и поголема општествена и социјална вклученост.
  • Contact Person Name:Бошко
  • Address:Индустриска зона б.б., нас.Карпош
  • Post Code:1000
  • City:Kumanovo , Macedonia
  • Cell Phone #:076/266-994
  • Telephone #:031445210
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  4.4 of 5.0 (10 ratings total)

  5%save
  Retail Price - VAT Included:839 MKD 797 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  12%save
  Retail Price - VAT Included:629 MKD 549 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  4%save
  Retail Price - VAT Included:419 MKD 399 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  10%save
  Retail Price - VAT Included:279 MKD 249 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  5%save
  Retail Price - VAT Included:349 MKD 329 MKD

  Слушалки Speak FLAT

  8%save
  Retail Price - VAT Included:349 MKD 319 MKD

  Слушалки Speak FLAT
  070/287-777

  shopping assistance