ALUMINIUMSKI prozorci,vrati,izlozi

-5%

ALUMINIUMSKI prozorci,vrati,izlozi

 • Product Description : aluminiumski sistemi za prozorci,vrati i izlozi od grcki brend "alumil". vo narednite 3 meseci ke imame nas proizvod na aluminiumski sistem za prozorci i vrati koj sto se vika "EVEREST"koj e so povolna cena so italijansko poteklo i certifikati i mnogu po licen vo dekorativen smisol .
 • Category : PVC Joinery , Windows , Doors
 • Availability : On Order
 • Company : Skupi-fer
 • Warranty : 15 years
 • Retail Price - VAT Included : Get Latest Price
 • Minimum Order Quantity : 10 prozorci ili vrati

COMPANY PROFILE

Skupi-fer

 • Company introduction : "skui-fer" vrsi izrabotka proizvodstvo i montaza na: -PVC prozorci i vrati. -Aluminium rozorci,vrati i gelenderi. -Alkobond fasadi i stakleni fasadi. -metalni konstrukcii. -kovanici vrati,resetki,gelenderi,ogradi,tendi,rampi za sopstven parking,raznovidni dekoracii(ogledala,saksi...) -inox gelenderi,INVENTAR(ugostitelski,bolnicki...)
 • Contact Person Name : Фидан
 • Membership type : Free membership
 • Address : emin duraku br6
 • city : Skopje , Macedonia
 • Cell Phone # : 070/976-667 , 078/666-445 , 076/803-804
 • Telephone # : 02 / 61 30 916
 • Year registered : 1998
 • Total employees : 25

SIMILAR PRODUCTS IN MACEDONIA

Find the product that you need
Behaton
- Concrete Brand: MB30 - Ice: resistant - wear: 22,3 cm2/50cm2 - Pressure: 36,1 MPa - Weight: 4,27 Kg - Embed: SANDY GROUND - Use: trails, parking lots, plateau - Quantity: 38 piecesin m2 - Colour: gray and color of your choice - Dimensions: 23/14/8 cm
Jacuzzi Aulica Corner whirlpool
- Jacuzzi Aulica Corner whirlpool - Dimenssions: 160/165x90/100x57cm, - cascade spout and bath fittings
Decorative facade elements
Making decorative facade elements made ​​of concrete, polystyrene and other materials. Contact us to get the best offer.

WINDOW PROFILE GENEO

ПВЦ Ролетни

PVC windows

PVC doors and windows

-10%

ПВЦ(пластични)Ролетни - надворешни

 • Company : Hit Profil
 • Retail Price - VAT Included : 989 MKD / 890 MKD

PVC Joinery on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN SRBIA

Find the product that you need
Raft 50m2 on pontoons (6,2x8)
Cottage 15m2 12m2 * Gallery * Complete isolation alloy * kitchen * bathroom * gas / water * 12m bridge
Prefabricated house type 44b
Technical characteristics - number of levels: the ground floor. Size (Gross): 50.38 m2 (net): 45.46 m2 Number of rooms: 3
Prefabricated house type 135
Technical characteristics - number of levels: Ground floor and first floor. Size (Gross): 146.90 m2 (net): 134.39 m2 Number of rooms: 8

PVC Joinery on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN BULGARIA

Find the product that you need
Wallpaper Merian
Textile House Sonny-M offers murals that feature high quality and incredible variety. Excellent light resistance, the models are divided into three basic sizes and numbering 10 decor. 8 parts - measuring 368 x 254 cm, 388 x 270 cm, 4 parts - measuring 270 x 194 cm, 194 x 270 cm, 2-part - with dimensions 81 x 270 cm.
Prefabricated house - Camping Bungalow container B25
Camping bungalow with slanted roofing line with a living area of 25м2. Designed with a living room, kitchen area, and 1 bedroom, a bathroom with shower. Fully Equipped with water, sewage and electrical system all ready to go. Laminated doors. On the flooring terracotta, granite stone and/or wood layer parquet. Bathroom floor and wall with the option of tiles or vinyl and paneled/lining ceiling. Electrical plugs, hanging light, kitchen cabinets and fully equipped bathroom with sink and commode. Height inside standard 250 cm.
-15%
Kitchen corner Brio
The kitchen has two chests. Convenience, comfort and practicality, suitable for any kitchen. Material: chipboard + fabric, size: 163/123/82 cm.

PVC Joinery on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN ALBANIA

Find the product that you need
Kompensate
Kompensata eshte nje tip druri i bere nga faqe te holla prej druri te ngjituara bashke me kende te drejta per nje force me te madhe.
Ashensore PLATFORMA
Impiantët PIATTAFORMA janë një zgjidhje ideale për rezidenca private, ndërtesa publike si shkolla, dyqane etj., dhe mund të instalohen si jashtë ashtu edhe brenda ndërtesës. Dyert hapen automatikisht në momentin e thirrjes. Një prekje e lehtë mbi butonin e kabinës së ashensorit dhe ai operon pa qënë nevoja që përdoruesi ta mbajë të shtypur gjatë.
Derrasa Melamine
Serite prej melamine jane te disponueshme ne nje game te gjere ngjyrash dhe dizajnesh duke perfshire imitimet ne dru dhe jane te disponueshme me siperfaqe te shkelqyeshme dhe te sheshte, te bute dhe te reshqiteshme. Te gjitha ofrojne rezistence te larte dhe estetike. Koleksioni është i përditësuar vazhdimisht në përputhje me kërkesat e prodhimit modern te mobiljeve dhe dizajn të personalizuar.

Davis - PVC

Zdrukth


PVC Joinery on MarketKonekt.
With MarketKonekt
buyers
 
choose products from 5,500 companies
 
you too can find
the product that you need
 

sellers
 
promote products
in front of many buyers at low cost
 
you too can sell more
 
 
 
1. register company
 
 
 
2. post product
 
 

 

With MarketKonekt we increased our contacts. People are calling, writing, asking questions, enquire and buy.

MarketKonekt expands opportunities, connects people, brings the market closer, and the crew of MarketKonekt is an endlessly wonderful team."

Ognenka Georgievska, Manager

TEHNO AUTO, Skopje


 
Contact us:
Tel. +389 (0)2 3177 888