VARTA Ultra Dynamic Accumulators

VARTA Ultra Dynamic Accumulators

 • Product Description : Долгиот сервисен живот на АГМ технологијата; перформансите зазедоа неколку димензии со ултрадинамичните акумулатори; максимална (представа) за потреба од екстремна енергија; висока енергија во секој поглед; оригинално квалитетна опрема од старт;
 • Availability : Contact
 • Company : Stop & Go
 • Retail Price - VAT Included : Get Latest Price

COMPANY PROFILE

Stop & Go

 • Company introduction : Stop & Go is a new company on the Macedonian market, which was formed in early 2008. The needs of professional work and quality service are priorities in our company. Macedonian market has long needed а service with such a capacity. The idea of ​​the Stop & Go is to make a quick service, rather than a long wait we offer service without prior notice. Stop & Go is authorized importer of the brands: Bridgestone, Firestone, Hankook, Pirelli, Toyo, Mak Wheels, Alessio, Varta, Black Horse, Unico Filter. We offer quality service at reasonable prices (as direct importers and extensive experience of working abroad, we came to the conclusion that the formula for success is the excellent relationship between price / quality). The most modern equipped service, equipped with the official Ferrari vulcanising equipment - CORGHI EXACT 700. One of the many news to the clients in Macedonia is that we are the first to offer storage of tires.
 • Contact Person Name : Бојан
 • Membership type : Free membership
 • Address : Скупи б.б.
 • Post Code : 1000
 • city : Skopje , Macedonia
 • Telephone # : 00 389 (0)2 3097 202
 • Fax # : 00 389 (0)2 3097197
 • Year registered : 2008
 • Geo Location : Show

SIMILAR PRODUCTS IN MACEDONIA

Find the product that you need
CONTITECH - line and ribbed belts, set ribbed belts for cars
ContiTech како најзначаен дел од германската корпорација Continental е водечки произведувач на погонски ремени за прво вградување. Со производството на ремени со примена на најсовремена технологија и остварувањето на продажба во висина од 3,7 милијарди евра, ContiTech е еден од најпризнатите произведувачи на оригинални делови во автомобилската индустрија. Во согласност со мотото на компанијата “Оригиналниот квалитет е најдобра замена“, ContiTech е еден од водечките производители на ребрасти и линиски ремени кои се користат во прво вградување. Согласно трендовите на движење во автомобилската индустрија за намалување на потрошувачката на гориво и намалувањето на емисиите на штетните издувни гасови, ContiTech постигна значителни резултати, нудејќи високо технолошки и иновативни решенија. Нашата понуда опфаќа: сетови за ребрасти, ребрасти ремени, линиски ремени, клинести ремени.
Food transport refrigeration
Вршиме изработка на возила за пренос на секаков вид на храна. Температурниот работен опсег на возилата е диктиран од страна на тоа какви видови на продукти т.е. храна се носи, од 4 °C до -20 °C. Возилата се изработуваат најчесто од полиестерски ѕидови, а доколку подот може да биде од различен материјал, односно од материјал кој вие ќе си изберете да биде. Подот може да се изработи од алуминумски плочи 2 до 3mm, од полиестерски плочи со различни дебелини и исто така гумиран под со или без песок. Изолацијата на комбињата е од стиродур кој е со коефициент на премин на топлина k=0.032 W/m2K. Исто така изработуваме возила со ченгели за носење на месо. Кај возилата за сладолед, смрзната храна и продукти кои е потребна температура под нулата, има можност за поставување на втора врата во со што се намалува преминот на топлина, односно се постигнува побрзо потребна температура во работниот простор. Ладилниот систем е од Италјанската фирма Webasto Diavia која е една од водечките на пазарот за климатизација во автомобилите и товарните возила. Возилата се атестирани.
LADA 4x4 3 doors
The LADA 4x4 comes with 3 doors, fuel consumption of 8.3 liters per 100 kilometers, a maximum speed of 137 kilometers per hour, etc..

Battery acid

Акумулатор АМГ

Car batteries MUNJA

-15%

Акумулатори за скутери 12 Волти (5) ...

 • Company : Tuning Center
 • Retail Price - VAT Included : 1,100 MKD / 935 MKD

FAAM акумулатори каталог

 • Company : VSK Grup
 • Retail Price - VAT Included : 3,150 MKD
-3%

Акумулатор 55ач

 • Company : Pope
 • Retail Price - VAT Included : 3,000 MKD / 2,910 MKD

Car & Motorcycle Batteries on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN SRBIA

Find the product that you need
Tire Kormoran F On Off
Tire for all wheel drive vehicles and a trailer. Tires for long and short trips on all asphalt roads. Specially produced for the steering axle vehicles for various purposes, which require a combined road and beyond. Reinforced shoulders provide very good resistance to abrasion. Tread is adapted winter conditions (M + S).
Oil mixture 1L with Dozer
Convenient pack with dispenser allows for easier and more accurate making blends, which is a basic requirement for a good and long lasting operation 2T engine.   Alpinastar bear the shipping costs for quantities over 4 liters.
Brush for washing the car
Color: blue

akumulator 12V 100 Ah

 • Company : NIKOR DOO
 • Price VAT Included : 8,900 RSD

Metlice za auto

akumulator 12V 55 Ah

 • Company : NIKOR DOO
 • Price VAT Included : 4,900 RSD

Car & Motorcycle Batteries on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN BULGARIA

Find the product that you need
Toyota iQ
Ние предизвикахме традиционното, като измислихме как трябва да изглежда един четириместен автомобил. iQ безкомпромисно преодолява ребусите на големия град чрез своя вдъхновяващ дизайн и изключителни технически нововъведения. Насладете се на неочаквано обширeн интериор, невероятна маневреност, свръхниски емисии СО2 и безкомпромисно ниво на безопасност.
Каравана Camper
Многофункционалният избор за активните туристи CAMPER е истински бестселър и затова редовно заема място на почетната стълбичка при избора на каравана на годината. Тайната му е скрита в невероятно практично замисленото вътрешно пространство, което предлага различни решения, съобразени с нуждите на потребителите. Особено предпочитан от клиентите е вариантът с голямата кръгла мека мебел. Тази каравана е истински център за свободното време и е предпочитана от активните туристи, заради удобното място за сядане, предразполагащо към задушевни разговори в приятна компания. Диванът лесно се превръща в удобно двойно легло, което може да подслони Вашите гости.

BATTERY

SHIN YO accumulator

MOTOBATT accumulator


Car & Motorcycle Batteries on MarketKonekt.

SIMILAR PRODUCTS IN ALBANIA

Find the product that you need
Goma autoveturash
Gome autoveturash
Gome fuoristrada 4x4
Gome fuoristradash 4x4
Tenda Ballkoni Greke Capri
Tenda Ballkoni Greke Capri me 5 vjet garanci.

Bateri Automjetesh

Bateri Automjetesh

Bateri Automjetesh


Car & Motorcycle Batteries on MarketKonekt.
With MarketKonekt
buyers
 
choose products from 5,500 companies
 
you too can find
the product that you need
 

sellers
 
promote products
in front of many buyers at low cost
 
you too can sell more
 
 
 
1. register company
 
 
 
2. post product
 
 

 

With MarketKonekt we increased our contacts. People are calling, writing, asking questions, enquire and buy.

MarketKonekt expands opportunities, connects people, brings the market closer, and the crew of MarketKonekt is an endlessly wonderful team."

Ognenka Georgievska, Manager

TEHNO AUTO, Skopje


 
Contact us:
Tel. +389 (0)2 3177 888