00

Најава во твојот профил
Нов корисник? | Заборавена лозинка?

 • Јазик

Чемпрес спирален (Cupressus spiral)


 • опис на производот
 • профил на компанијата
опис на производот
 • Опис на производот:Чемпрес спирален (Cupressus spiral)
 • Достапност:Контакт
 • Продавач:Хорти Дизајн
 • профил на компанијата

  Хорти Дизајн

  • Опис на компанијата:Хорти Дизајн е фирма која се занимава со одгледување на украсни билки, хортикултурно проектирање и одржување на приватни и јавни зелени површини, уредување и одржување на канцеларијски простории и друго. Услуги: • Хортикултурно проектирање и изработка на решенија и нивна презентација во 3Д • Реконструкција и подигање на јавни зелени површини -Подготовка на теренот со вадење на слој земја -Транспорт на шут -Дотур на муљевита земја за изработка на тревникот -Грубо планирање на теренот -Фино планирање на теренот -Сеење, покривање и валирање на тревното семе -Орање на површина со трактор -Фрезирање на површина со трактор -Набавка на тревно семе • Одржување на парковски површини -Машинско косење на тревник -Кроење на садници, сечење на дрвја и вадење на корења од исечени дрвја -Плевење на тревник и групации со садници -Окопување и правење на ивици помеѓу тревник и др. групации -Прихрана и заштита на садници и тревник преку корен и лист -Рачно полевање на групации и тревници • Набавка, транспорт и вградување на садници -Листопадни садници и грмушки -Зимзелени садници, грмушки и покривачи -Перени -Летен и есенски расад • Проектирање, изработка (вградување) и одржување на систем за полевање -автоматски со тајмер и вграден сензор за дожд -мануелен Располагаме со следниве видови репроматеријали: • Tресет од 80 и 250 литра • Mулч • Дрвен декор • Декоративен камен од различни гранулации • Саксии и жардињери - теракота и имитација на теракота Техничка опременост: • Расадник од 5000 м2 со домашни садници и садници од увоз • Комбе за превоз на работници, садници и алат • Разни типови на косилици • Аератор • Трактор со фреза • Разни видови на моторни пили, прскалки за заштита и други машини Хорти Дизајн е лоцирана на површина од 5000 м2 на влезот на село Бардовци.
  • Име на контакт лице:Хорти Дизајн
  • Адреса:Ул.10 бб, с.Бардовци
  • Поштенски број:1000
  • Град:Скопје , Македонија
  • Телефон #:075 396902  075396902

  корисничка поддршка